ja na pytanie ile pali odp 11 na 100 km. Robie w miesiacu np 400 km i na tyle dostaje kasy.
No to kup malucha i dalej mów, że pali 11L :]
A tak na poważnie to rżną Cię, ale czasami warto się zastanowić czy lepiej mieć taką pracę i mieć zwracane tylko za paliwo czy walczyć o 30-40zł w miesiącu i wylecieć z roboty.
;)
Irek prosze! wiadomo ze M60B30 w polaczeniu z manualna skrzynia nie lyknie tyle przy spokojnej jezdzie, wiec zle nie jest. Od malucha zaczynalem i mam nadzieje ze wiecej nie bede musial nim sie poruszac. Jakis diesel by sie przydal.
Golf II 1.6 tdi polecam smierdziela... "wiekszosc rzeczy naprawisz sam a czesci lezą na ulicy w rowie :P"
wiem Zoofy. Jestem w trakcie szukania takiego.
OC 280zł A auto w przyzwoitym stanie 2000 zł, spalanie... hehe NO COMENT
Zawsze można kupić Peugote 106 1.4D :D:D kuzyn takim śmigał codziennie po 80-100km i to xxxx pali normalnie 4 litry ON ;D (w 80% trasa)
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
przy takiej stawce dostajesz 84zł za 100km podczas gdy 730i z manualem spali może za 60-70zł to jest okej na kazde 100km zostaje Ci 15-25zł na amrotyzacje to normalne podejście bo chyba co 100km nie wymieniasz zawiechy locków tarcz oleji itp????
Ostatnio składałem golfa to za 300zł prawie pół ze złomu wyniosłem :) JKest dosłownie wszytsko. jeździ na wszystkim co mu się wleje, oleju wymieniać nie trzeba bo chyba taniej silnik zmienic :D