Strona 7 z 9 PierwszyPierwszy ... 56789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 90

Wątek: E38 do 14/15tys. zł...

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i , G11 750i ; MB 560 SEC 88'
    Cytat Zamieszczone przez konieczko23 Zobacz posta
    a co myślicie o tych dwóch? :
    http://moto.allegro.pl/bmw-730-lpg-x...371024801.html - wydaje mi się ładna..
    Jak byś kolego czytał ogłoszenia a nie tylko patrzył na zdjęcia to byś wiedział że już jest sprzedana od pięciu dni

Początkujący Użytkownik Awatar konieczko23
    BMW
    740iA
    Gafa ;| nie dojechałem do końca ogłoszenia, tylko przeczytałem i obejrzałem zdjęcia.. (niżej nie jechałem) Sorka ; ) No i chyba tak zrobię, że jednak upatrzę 7er i pojadę pooglądać, nie napalę się tylko na spokojnie sobie je pooglądam w szczegółach..

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E39 540iA 2002r EX:E38 728i
    Gafa ;| nie dojechałem do końca ogłoszenia, tylko przeczytałem i obejrzałem zdjęcia.. (niżej nie jechałem) Sorka ; ) No i chyba tak zrobię, że jednak upatrzę 7er i pojadę pooglądać, nie napalę się tylko na spokojnie sobie je pooglądam w szczegółach..
    No dokładnie na zdjęciach może wyglądać ładnie pięknie ale jak byś zobaczył z bliska to byś ręce załamał. Także najlepiej wyszukać i jechać zobaczyć i wszystko będzie jasne, powodzenia ;)

Zaawansowany Użytkownik Awatar ACS
    BMW
    E-38
    Ocena aut ze zdjęcia jest jak wróżenie,w rzeczywistości ładne zdjęcia mogą okazać się zwykłym parchem w realu,i na odwód.Trzeba się zebrać i jechać oglądać,i mała rada,nie lataj po kraju,wybieraj ogłoszenia koło siebie,bo po kilku wyjazdach okaże się że wydałeś kupę kasy na paliwo,bilety,itd.

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    Cytat Zamieszczone przez ACS Zobacz posta
    mała rada,nie lataj po kraju,wybieraj ogłoszenia koło siebie,bo po kilku wyjazdach okaże się że wydałeś kupę kasy na paliwo,bilety,itd.
    Nie musi latać po całym kraju bo ma Nas, wystarczy info do kogoś kto ma blisko i już po kłopocie (żeby rozpoznać parcha nie trzeba być mega expertem).

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

BMW
    740iA
    A takie małe pytanie.. jakbym np. ja albo ktoś z forum was poprosił o zobaczenie np. VW Passata w okolicach danego użytkownika to byście pojechali go oglądnąć czy tylko 7er?

Zaawansowany Użytkownik Awatar ACS
    BMW
    E-38
    Cytat Zamieszczone przez Jakub Zobacz posta
    Nie musi latać po całym kraju bo ma Nas, wystarczy info do kogoś kto ma blisko i już po kłopocie (żeby rozpoznać parcha nie trzeba być mega expertem).
    Kurdę,pisząc to sugerowałem się swoimi wyprawami w poszukiwaniu busa,i na śmierć zapomniałem o ekipie z 7-er.

@konieczko23,po passata to wątpię czy ktoś się ruszy,ale golfa po modach to pewnie każdy skoczy zobaczyć.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E39 540iA 2002r EX:E38 728i
    A takie małe pytanie.. jakbym np. ja albo ktoś z forum was poprosił o zobaczenie np. VW Passata w okolicach danego użytkownika to byście pojechali go oglądnąć czy tylko 7er?
    Hehe widzę że ostro niezdecydowany jesteś ;p Ale gdzie tu Passat a 7-er ehh :(

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    s280 w140
    Passat - szrot :] polecam E36 najlepiej touring za 14 tys zł dostaniesz zadbana doinwestowana ładną sztuke.
    Lub Mietka W124/ E - klase - serwis za śmieszne pieniązki.

BMW
    740iA
    Nie mówię konkretnie o Passacie :) ale np jak by ktoś był z gdańska a np. jakaś korzystna oferta Mietka C klasy byłaby w Sopocie to czy ktoś by pojechał go zobaczyć ; ) bo chyba z Lubina(parędziesiąt km od Wrocka) nie opłaca się tyle jechać żeby zobaczyć auto :) chyba rozumiecie o co mi chodzi :)

Uprawnienia umieszczania postów