nikomu nie zgnięło ostatnio srebrne 735 z 96 roku? :D
nikomu nie zgnięło ostatnio srebrne 735 z 96 roku? :D
hehehe moja naszczęście jest granatowa :D chodziło mi o tamtą z alledrogo bez papierów :D
typowy rocznik 1995 amorki do wymiany bo tylne zawieszenie sprawia wrażenie potłuczonego, facet jeździ na oparach benzyny co zwiastuje wymianę filtru paliwa ( nie opłaca się jeździć na oparach bo cały syf unoszący się na powierzchni benzyny przylepia się do filtrów). Manualna skrzynia biegów i pokrętła do klimy i nawiewu... bieda totalna i jak podejrzewam zaniedbany bo jak ktoś pisze że "igła" to najprawdopodobniej tak nie jest :D już 750iAL V12 ze zdjęcia w mojej miniaturce ma navi i sterowanie klimą z guzikami tylko telefonu brak :D
a ja kupuje e38 za 9 kola od znajomego... pokaze fotki za tydzine jak juz bedzie meine!:D (obym sie nie wpakowal na mine... ale ot znajomy niby.,... )
Pewnie że można kupić tanio e38 ale jednak cena o czymś zawsze świadczy.Nikt nie sprzeda igiełki za pół ceny .
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Osobiście najgorsze BMW jakie miałem było po znajomości najpiękniejsze jakie mam obecnie od Niemca, który nawet nie był miły i nie chciał 50 euro opuścić.........
no pierwsze bmw tez kupilem ze znajomymi:) i wsadizlem w nie 15 k :D heh:) ale tym jezdzilem:) ogladalem i sie zkaochalem i o...:D