Strona 6 z 9 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 90

Wątek: E38 do 14/15tys. zł...

Zaawansowany Użytkownik Awatar Leon740i
    BMW
    740iA m62b44
    Cytat Zamieszczone przez konieczko23 Zobacz posta
    Oceńcie to BMW: http://moto.allegro.pl/bmw-740i-na-f...362137731.html Z góry dziękuję :)
    Dawno nie widzialem tak zmeczonego srodka i na maxa wyplakowanego hah, fajna kiera tylko szkoda ze tak samo zameczona. Jak ktos tak dbał o srodek to nie chce myslec o mechanice choc wiadomo bywa roznie.... Choc tutaj wszystko raczej sprowadza sie do kreconego licznika co jednak nie zmienia faktu ze srodek jest zaniedbany
    Ostatnio edytowane przez Leon740i ; 22-12-2010 o 20:41
    Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to kim jest.

Vip Vip Awatar szczurek
    BMW
    e38 740d e39 525d e65 745i pędzlem malowana m5 sznicer gangsta stajl
    pamietaj o opłatach związanych z rejestracją samochodu z zagranicy akcyza !!!! 19 % wartości rynkowej auta:) + wszelkie recyklingi i inne badziewia z oc wyjdzie jakies 4 kooła czyli musisz kupic auto do 11 tys zł :)
    codziennie rano budzę się piękniejszy, ale dzisiaj to już przesadziłem :P

Zaawansowany Użytkownik Awatar _michaś_
    BMW
    730i
    Cytat Zamieszczone przez Weeb Zobacz posta
    Możesz podać namiary na ten sklep gdzie alternator do BMW kosztuje 150 PLN - kupiłbym sobie kilka na zapas ;)
    widzialem taki sklep gdzie kosztuje 550zl czyli jest rowny cenie samego regulatora praktycznie ;) i jest nowy ma tylko 150A a nie 140 tak jak miec powinien. nie wiem co to. natomiast 150zl hmm weeb jak juz bedziesz mial odsprzedaz mi jak bede potrzebowal? ;)

Zaawansowany Użytkownik Awatar _michaś_
    BMW
    730i
    Cytat Zamieszczone przez szczurek Zobacz posta
    pamietaj o opłatach związanych z rejestracją samochodu z zagranicy akcyza !!!! 19 % wartości rynkowej auta:) + wszelkie recyklingi i inne badziewia z oc wyjdzie jakies 4 kooła czyli musisz kupic auto do 11 tys zł :)
    o czym Pan mowi? kolega chyba chce kupic od posrednika prawda? a czy Pan wie ze w polsce wprowadzajac cos do obrotu nie wolno sprzedawac bez akcyzy?? wiec jedzie do takiego kolesia i kupujac wlacza dyktafon i pyta czemu umowa jest nie na niego tylko kogos z jakiegos kraju itd pyta co ma zrobic teraz ten mu mowi ze akcyza itd itp, w tym momencie wyciagam dyktafon puszczam i pytam czy chce bym zadzwonil i z gory placi 5tys kary za takie cos czy mi zaplaci akcyze w swoim zakresie i po problemie ;) CWANIAKI GORA ;)

Początkujący Użytkownik Awatar konieczko23
    BMW
    740iA
    O perfekcji nie mówię ; ) A z tą oszczędnością chodzi mi o paliwo bo dużo jeżdżę (ok 60-70km dziennie ~34km w jedną stronę) dlatego chcę diesla albo benzynkę z gazem (tani jest w porównaniu z benz.) O części mi nie chodzi, bo wiadomo, że do każdego auta wpakujemy kasę.. a co do tego 7er z allegro to głównie zwróciłem uwagę na siedzenia. a co myślicie o tych dwóch? :
    http://moto.allegro.pl/bmw-730-lpg-x...371024801.html - wydaje mi się ładna..
    http://moto.allegro.pl/bmw-740-i1370971854.html - coś kiera przetarta chyba i coś wnętrze takie średnio zadbane (ale to moje zdanie)

Początkujący Użytkownik Awatar konieczko23
    BMW
    740iA
    Cytat Zamieszczone przez _michaś_ Zobacz posta
    o czym Pan mowi? kolega chyba chce kupic od posrednika prawda? a czy Pan wie ze w polsce wprowadzajac cos do obrotu nie wolno sprzedawac bez akcyzy?? wiec jedzie do takiego kolesia i kupujac wlacza dyktafon i pyta czemu umowa jest nie na niego tylko kogos z jakiegos kraju itd pyta co ma zrobic teraz ten mu mowi ze akcyza itd itp, w tym momencie wyciagam dyktafon puszczam i pytam czy chce bym zadzwonil i z gory placi 5tys kary za takie cos czy mi zaplaci akcyze w swoim zakresie i po problemie ;) CWANIAKI GORA ;)
    dziwna sprawa, ale znam parę osób co sprowadzają auta na handel i tak właśnie robią.. i umowy są z niemcami podpisywane ; )

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E39 540iA 2002r EX:E38 728i
    Kolego takie linkowanie nic nie da. najlepiej upatrz sobie jakąś zgadaj się z kimś z forum i jedź obejrzeć, jak będzie git to kupisz ;p

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    BMW E39 540iA
    Cytat Zamieszczone przez _michaś_ Zobacz posta
    widzialem taki sklep gdzie kosztuje 550zl czyli jest rowny cenie samego regulatora praktycznie ;) i jest nowy ma tylko 150A a nie 140 tak jak miec powinien. nie wiem co to. natomiast 150zl hmm weeb jak juz bedziesz mial odsprzedaz mi jak bede potrzebowal? ;)
    Jak tylko dostanę namiar jadę i w ciemno biorę z dziesięć - pójdą na handel ;)
    U mnie regeneracja rozrusznika w M62 wyniosła 1kPLN więc jak gdzieś dają tak tanio to trza brać póki ciepłe.

Kolego konieczko, posłuchaj rad udzielanych Ci na forum, do takiej 7 za 14 000 wpakujesz drugie tyle w przeciagu pół roku. Co z tego, że zaoszczędzisz przy zakupie. To jakby nie patrzeć samochód używany z segmentu luksusowych, nie spodziewaj się, że kupisz go za 15 kPLN, bo to będzie cud.

Zaawansowany Użytkownik Awatar Leon740i
    BMW
    740iA m62b44
    Eeee tam cuda sie zdazają ale trzeba na nie najczesciej troche poczekac i przedewszystkim miec farta i trafic np tak jak ja :D Na szybko to patrzac na nasz rynek mozna tylko kupic ostry szmelc
    Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to kim jest.

Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    Panowie zastanówmy się te auta mają 10-15 lat nie spodziewajmy się stanu gabinetowego.Uczulmy się na mechanikę/silnik/skrzynie czyli mechanikę i ogólnie blachę .Zawszę można kupić jakieś częsci na alledrogo z angoli i będziemy zadowoleni.Ja kupiłem 4 lata temu moje auto za ponad 30 tyś i co teraz bym chciał tyle samo ??? Wsadziłem X i nigdy mi nikt nie zapłaci ceny w podobie do zapłaconej .... Więc auta nawet tego segmentu F (reprezentacyjne limuzyny o najwyższym poziomie wyposażenia i najmocniejszych silnikach. Często ich konstrukcja przygotowana jest tak, że są wygodniejsze dla pasażerów tylnych siedzeń, niż dla kierowcy) nie będą dobrą lokatą kapitału .Głowa do góry można wyrwać limuzynę za cenę używanego vag-a ;D
    Ostatnio edytowane przez Anatol ; 23-12-2010 o 02:08

Uprawnienia umieszczania postów