zdjecia ¶wietne .. spodkanko widze megaaa fajne... a wiecie co ... zzazdroszzcze wam :( takiej ekipy :( i takich spodkañ :)
zdjecia ¶wietne .. spodkanko widze megaaa fajne... a wiecie co ... zzazdroszzcze wam :( takiej ekipy :( i takich spodkañ :)
lockbud nie wiem jak to zrobi³e¶ ale bingo :D :D :D
Nanosekunda: czas jaki up³ywa miêdzy zmian± ¶wiat³a na zielone, a w¶ciek³ym zatr±bieniem na ciebie przez kierowcê z ty³u.
nie powiem, ³atwo nie bylo:)
Lockbud
A tak apropo o¶wieci³o mnie :D joe my¶l nad spotem degustacyjnym :D no i mo¿e ma³e tany tany do tego :D Rozmowy w tym kierunku by³y do¶æ o¿ywione :D :D Tylko zakaz wstêpu ma nerkro z aparatem , pstrykacz jeden :D
Ostatnio edytowane przez dorka ; 20-12-2010 o 06:10
Nanosekunda: czas jaki up³ywa miêdzy zmian± ¶wiat³a na zielone, a w¶ciek³ym zatr±bieniem na ciebie przez kierowcê z ty³u.
osz cholera, ale da³em du... tak siê zaj±³em akwarium, ¿e skoñczy³em grubo po 23...
Wszystkim Weso³ych ¦wi±t ¿yczê w takim razie i do nastêpnego spota w Nowym Roku.
...z pasji do samochodów, z mi³o¶ci do BMW...
Co racja to racja - ekipa na medal :))
No fajnie fajnie by³o, ale nie zd±zy³em nic zje¶æ... my¶la³em ¿e jaka¶ kobieta po zamówienie przyjdzie a tu siê nie doczeka³em. No trudno,, nastêpnym razem mo¿ê w Mc`s?
Adasio mo¿e masz te 3 centy wiêcej w ¶rodku ale za to baga¿nik to ma³y przy moim :D
Tak zrób sobie nowy wydech a samochodziku i bêdzie rewelacyjnie wygl±da³o
Pokrêciæ siê nie pokrêcili¶my bo nie by³o kaj :/
Do nastêpnego
Merc E500..zwija asfalt :) Ex Audi D3 4.2 benzyna LONG
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW G£ÓWNYCH !!!
Przy ca³ym szacunku do motoryzacyjnych wynalazków, jednak jestem za BMW. Przy wyborze autka Adasia i Kolonkosa, zdecydowanie wybieram 7er. Dziêki przy okazji za spotkanko :))
Adasio b³agam, nie kombinuj nic z wydechem !!!!!!!
A i tak wed³ug mnie naj³adniejsze 7er ma Dawid86 !
Ostatnio edytowane przez PrzemoS ; 21-12-2010 o 00:01
BMW 7 FOREVER
Cars are my drugs.