Pobożności wypominają :D
Pobożności wypominają :D
Merc E500..zwija asfalt :) Ex Audi D3 4.2 benzyna LONG
u nas tak jest, a to jakieś BMW, czasem AUDI czy HELIKOPTER, normalka :) :) :)
Nie pobożności tylko hipokryzji. Tu wyjeżdżasz z "wesołym alleluja" a na spocie opłatek cię w rękę parzył. Ze mnie żaden katolik i zamysł z opłatkiem opierał się w zdecydowanej większości na tradycji a nie na wierze. Jak widać tradycja dzielenia się opłatkiem dla co po niektórych jednak jest zbyt duży wyzwaniem.
Joe White to że się opłatkiem nie łamię moja sprawa i tyle, nikt mi nie będzie narzucać co mam robić i tyle. A że tego " wypominają..." nie odebrałeś jako żart Twój jest to prolem i mam to gdzieś.
Wykażę się opanowaniem, i nie będę tego głupio komentować, bo to nie jest odpowiednie miejsce ani temat.
Schowaj sobie w kieszeń te Twoje wypominania
Przepraszam że tak to napisałem
Panowie spokojnie - od kłótni i robienia zadymy są tu już specjaliści na forum :icon_cool: proszę o zachowanie spokoju i światecznego nastroju - amen!
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Popieram Pana od Longa :)
Oficjalnie: Przepraszam jak Cię Joe uraziłem
Weż sie chopie puknij w dekiel , m in powodem mojej nieobecności na spocie było to ,że nie będę zniżał roli opłatka do spotkania z 7 er ,to jest osobista i rodzinna sprawa w 100%.
Kolonkos ma racje jego sprawa i tez moja co robię z opłatkiem i nie masz żadneg prawa tego oceniać nigdy .
Kolonkos nie przepraszaj ,masz pełne prawo do swojej interpretracji . Każdy robi co chce.
Hipokryzją jest własnie organizowanie Wiligilii 7 er .
Oczywiście to jest moje zdanie i nie musi się nikt obrażać i sie z tym zgadzać ,ani komentować :)
Ostatnio edytowane przez ELVIS ; 26-12-2010 o 00:29
..... a tak spokojnie było
Pozdrawiam, Przemos
Dodał bym jeszcze coś od siebie, pocytował i po kontrował parę wypowiedzi ale nie zrobię tego bo nie ma to sensu. Wszyscy znamy swoje możliwości i strony po których stoimy. A jak ktoś jeszcze nie wie to z pewnością się niedługo zdeklaruje w taki czy inny sposób.
Wiemy również że nasze racje są jedyne i właściwe. Cóż, czas pokaże kto się myli a kto nie.
Temat zamykam bo dalsza dyskusja do niczego konstruktywnego nie prowadzi.
Mam nadzieję że przyszły rok będzie lepszy choć i ten nie był zły.