BMW 7 FOREVER
Cars are my drugs.
Dzięki Beatko naprawdę doceniam taką opinie z ust takiego kogoś jak Ty, znawcę i człowieka z pasją :) Powiem uśmiech był na Twarzy naprawdę szczery i piękny potwierdzam :D Dbać będę napewno nie zamierzam nic w niej poprawiać bo jest fajna :) Może felgi jakieś ale zobaczę :) A to Twoje 5er też jest świetne i powiem że ma super kierowcę, który potrafi naprawdę dobrze jeździć z pełnym opanowaniem i radością. Życzę Tobie powodzenia w planowanych zmianach w buni :)
Ostatnio edytowane przez Dawid86 ; 21-12-2010 o 10:25
BMW 7 FOREVER
Cars are my drugs.
Ech szkoda że mnie tam nie było , wesołych świąt !! pozdrawiam wszystkich !!
Będziesz Miał W_ _ _ _ _ _ e
Gratki udanego spota !
Frekwencja dopisała, nawet ekipa z Raciborza dojechała, autek mnóstwo- czego chcieć więcej :]
pozdrowienia dla Śląska
Pewność na każdym kilometrze ...
Adasio jak uruchomię stary telefon poślę Ci na PW numer :) hehe jak poważnie myślisz o zrobienie wydechu to nabierz powietrza w płuca bo termin oczekiwania jest gigantyczny.... ja czekałem około 2 - 3 miesiące.... Taki nawał pracy mają
A ja uważam że najładniejsze jest F02 i Panamera.... jeśli chodzi o nowiutkie samochody, nic się innego już nie liczy.
A ze sportowych Enzo albo Koenigsegg
wesołych świąt życzę wszystkim użytkownikom forum 7er.
Wesołego Allelujaaaa :D
Merc E500..zwija asfalt :) Ex Audi D3 4.2 benzyna LONG
A od kiedy to ty taki pobożny się zrobiłeś?
Zrowych i Wesołych Świąt dla wszystkich !!!!
Dzięki LUQA.
dawid, dzieki :D co do mojej buni to koszmarnie wyglada z tymi lampami ale spoko -doprowadze do oryginalu
--------------
to byl spot 7er a widze ze Audi tez sie pojawilo :P
czyje?
Ostatnio edytowane przez Blondi_beemka ; 23-12-2010 o 16:16