zdjecia świetne .. spodkanko widze megaaa fajne... a wiecie co ... zzazdroszzcze wam :( takiej ekipy :( i takich spodkań :)
zdjecia świetne .. spodkanko widze megaaa fajne... a wiecie co ... zzazdroszzcze wam :( takiej ekipy :( i takich spodkań :)
lockbud nie wiem jak to zrobiłeś ale bingo :D :D :D
Nanosekunda: czas jaki upływa między zmianą światła na zielone, a wściekłym zatrąbieniem na ciebie przez kierowcę z tyłu.
nie powiem, łatwo nie bylo:)
Lockbud A tak apropo oświeciło mnie :D joe myśl nad spotem degustacyjnym :D no i może małe tany tany do tego :D Rozmowy w tym kierunku były dość ożywione :D :D Tylko zakaz wstępu ma nerkro z aparatem , pstrykacz jeden :D
Ostatnio edytowane przez dorka ; 20-12-2010 o 07:10
Nanosekunda: czas jaki upływa między zmianą światła na zielone, a wściekłym zatrąbieniem na ciebie przez kierowcę z tyłu.
osz cholera, ale dałem du... tak się zająłem akwarium, że skończyłem grubo po 23...
Wszystkim Wesołych Świąt życzę w takim razie i do następnego spota w Nowym Roku.
...z pasji do samochodów, z miłości do BMW...
Co racja to racja - ekipa na medal :))
No fajnie fajnie było, ale nie zdązyłem nic zjeść... myślałem że jakaś kobieta po zamówienie przyjdzie a tu się nie doczekałem. No trudno,, następnym razem możę w Mc`s?
Adasio może masz te 3 centy więcej w środku ale za to bagażnik to mały przy moim :D
Tak zrób sobie nowy wydech a samochodziku i będzie rewelacyjnie wyglądało
Pokręcić się nie pokręciliśmy bo nie było kaj :/
Do następnego
Merc E500..zwija asfalt :) Ex Audi D3 4.2 benzyna LONG
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Przy całym szacunku do motoryzacyjnych wynalazków, jednak jestem za BMW. Przy wyborze autka Adasia i Kolonkosa, zdecydowanie wybieram 7er. Dzięki przy okazji za spotkanko :))
Adasio błagam, nie kombinuj nic z wydechem !!!!!!!
A i tak według mnie najładniejsze 7er ma Dawid86 !
Ostatnio edytowane przez PrzemoS ; 21-12-2010 o 01:01
BMW 7 FOREVER
Cars are my drugs.