Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: PDC

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    wstrząśnięty nie zmieszany Awatar WojtekD
    BMW
    e38 728 iA
    Blog
    11
    Podłącz auto do kompa i będziesz wszystko wiedział.
    Gra muzyka

Zaawansowany Użytkownik Awatar tom_0808
    BMW
    7 E32 3.5iL, 1991, automat.
    A gdzie koło warszawy można udać się z tym problemem, wiem że nie wszyscy mogą/potrafią to robić, podpinałem u siebie w mieście i komp nic nie wykrył bo nie mógł się połączyć (tylko że był to taki komp do wszystkich samochodów) byłem też w polecanym na różnych forach warsztacie Auto 58 i tam mi powiedzieli że pierwszy raz się spotykają z takim czymś jak pdc i to w e32 i nie zrobią tego.

Leszek VIP Vip Awatar siudema
    BMW
    było e32 m30b35 II89r będzie ...?
    Cytat Zamieszczone przez tom_0808 Zobacz posta
    A gdzie koło warszawy można udać się z tym problemem, wiem że nie wszyscy mogą/potrafią to robić, podpinałem u siebie w mieście i komp nic nie wykrył bo nie mógł się połączyć (tylko że był to taki komp do wszystkich samochodów) byłem też w polecanym na różnych forach warsztacie Auto 58 i tam mi powiedzieli że pierwszy raz się spotykają z takim czymś jak pdc i to w e32 i nie zrobią tego.
    Według mnie moduł komfortu możesz se odpuścić , bo nie on jest winowajcą ,pod tylną kanapą masz przekaźnik i moduł PDC ,sprawdź luty
    Lepiej stracić sekundę w życiu , jak życie w ciągu sekundy

http://dachy-trzcinowe.pl/

Zaawansowany Użytkownik Awatar tom_0808
    BMW
    7 E32 3.5iL, 1991, automat.
    Będąc na ustawieniu zaworów podpięty zostal komp aby zobaczyc czy są jakieś błędy przy okazji zczytane zostały błędy PDC i są to błędy przedniego i tylnego głośniczka i w związku z tym mam pare pytań :
    1. Gdzie umiejscowione są te głośniczki tylny i przedni (prosilbym o jakis dokładny opis co i jak zrobić żeby się do nich dobrać)
    2.Czy da sie naprawic te głośniczki czy trzeba wymieniać
    3.Gdzie można zakupić te głośniczki oprócz alledrogo
    4.ktory to jest przekaźnik pdc w instrukcji bezpiecznikow i przekaznikow jaka udalo mi sie znalezc nie ma opisanego przekaznika/bezpiecznikow pdc.
    Ostatnio edytowane przez tom_0808 ; 05-02-2011 o 11:13

Uprawnienia umieszczania postów