Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 41

Wątek: Ostrzeżenie przed użytkownikiem neuf

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    750iL
    Tomassi nie bardzo rozumiem o czym piszesz... co to znaczy "wersja z jednej strony"...? wersja jest jedna, chłopaki ode mnie znają sprawę- dostał co chciał a nie zapłacił. Zachował się bardzo złe w stosunku do mojej osoby. Dla mnie sprawa jest prosta i napisałem to po to, aby inni nie dali się przez niego podobnie wyrolować. Bardzo mnie cieszy to, że robisz z nim udane interesy. Skoro Ciebie jeszcze nie wydymał to pewnie dlatego, że boi się o swoją skórę bo jesteście z jednego regionu i dla Ciebie nie byłoby problemem załatwienia czegoś osobiście, mnie dzieli od niego 540 km więc chłopak za bardzo się wyluzował. Skoro masz z nim taki dobry kontakt, to przekaż mu, że ja po swoje pieniądze pofatyguję się osobiście i to szybciej niż myśli. Bo tak jak Maciej napisał- tutaj chodzi o szacunek i wywiązanie się z umowy.
    Ja na prawdę rozumiem, że można nie mieć pieniędzy ale wtedy albo się czegoś nie kupuje, albo stara się spłacać to co się wzięło chociaż w ratach, nie wszystko na raz, a mógł przecież tak zrobić prawda? Wolał kłamać. Tymczasem z jego opisów na gg dowiaduje się, że na e38 nie mieszczą się duże felgi... felgi kupił.. no tak, w końcu są rzeczy ważne i ważniejsze :/
    Teraz sprawa pomalowania jego auta przez użytkownika Wojtek740 nie jest dla mnie taka oczywista, jak przedstawił to neuf.
    Ostatnio edytowane przez Bezi ; 17-12-2010 o 17:56
    BEZ KOMENTARZA..... ;D

użytkownik Awatar tomassi99
    BMW
    e38
    Wojtku, prosisz o nie dopisywanie postów nie wnoszących żadnych merytorycznych informacji więc dlaczego sam to robisz? Oba Twoje posty nic nie wniosły do tematu - no ale jesteś Administratorem. Twoje zdanie jest ważne nawet jeśli nie ma z nim związku.

Kulturalnie poprosiłem o nie pisanie postów dopóki Neuf się nie wypowie. Widziałem stan Twojej hydroklapy i o tym nie napisałem a Ty twierdzisz że ,,...wersja jest jedna...,, To jak wy się dogadaliście i co z tego wyszło to jest wasza sprawa - tego nie osądzam.Nie czuję się upoważniony do udzielania odpowiedzi na Twoje pytania. Jedynie odniosę się tylko do sprawy malowania - stan lakieru na aucie Neufa może potwierdzić sporo osób...
    Ostatnio edytowane przez Bezi ; 17-12-2010 o 18:04 Powód: Prosze o nie pisanie o prywatnych sprawach innych uzytkowników Forum.

Leszek VIP Vip Awatar siudema
    BMW
    było e32 m30b35 II89r będzie ...?
    Cytat Zamieszczone przez tomassi99 Zobacz posta
    Z osądami wstrzymajcie się może do odpowiedzi zainteresowanego w tej sprawie. Bo jak na razie to klepiecie Szweda po plecach jadąc po Neufie jak po burej suce znając tylko wersję jednej strony.
    Z tego co widziałem po poście Szweda ,Neuf był na forum i nie podniósł rękawicy ,a to o czymś świadczy
    Lepiej stracić sekundę w życiu , jak życie w ciągu sekundy

http://dachy-trzcinowe.pl/

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Siudema ja tam nikogo nie będę bronił ale ja też nie za każdym razem przeglądam wszystkie działy bo nie mam na to zwyczajnie czasu...Może akurat był,sprawdził to co go interesowało i dalsze przeglądanie sobie odpuścił na inną chwilę.

Tomassi99 ma rację,zgadzam się z nim w 100%.

A co do przemalowania samochodu Łukasza,jak ktoś go na oczy nie widział bo tej "robocie" kolegi wojtek740 to niech głosu nie zabiera...

pozdr wszystkich i życzę wyjaśnienia sytuacji ;)

użytkownik
    BMW
    e38 czerwone
    Szwed, proszę podać adres, na jaki mam odesłać dostarczony zestaw szumnie nazwany przez Ciebie kompletem do hydroklapy.

PS. Przepraszam za zwłokę, ale nie przypuszczałem, że połamany siłownik i uwalona pompa są dla Ciebie tak ważne.

. ADMINISTRATOR Awatar Sebek
    BMW
    E23/E38/E65
    Blog
    1
    @Tomassi

piszesz zeby poczekac z ocena tematu ... hmmm

Zerknij jak tutaj Neuf i paru innych uzytkownikow poczekalo na wypowiedz drugiej strony:

http://7er.pl/showthread.php/10880-M...neuf+lakiernik

Nie wydaje mi sie zeby Krystian byl w potrzebie przekrecania rzeczywistosci.

A przy okazji moze sie pochwalisz skad masz tak dokladne informacje na temat wypadku Szweda i wyciagasz takie sprawy na otwartym forum ...
    Pozdrawiam, Sebek

Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
    Proszę o kontakt ze mną .!

BMW
    e38
    Już Ci śpieszę z wyjaśnieniami...(na prośbę Administracji robimy sobie OT z tematu - no ale to już swoją drogą). Znając temat malowania auta Łukasza od podszewki nie zabrałem głosu w sprawie by nie robić niepotrzebnego szumu. Cierpliwie czekałem na opinię drugiej strony. Więc nie miej pretensji że staram się powstrzymać wasz sąd kapturowy bez prawa do obrony który łamie przy okazji pkt.45 Konstytucji RP. Rozumiem już słowa,,...wersja jest jedna...,, - wasza wersja nieprzekręconej rzeczywistości?

A przy okazji czy administracja forum zdaje sobie sprawę z konsekwencji upubliczniania prywatnych spraw osób?

Ps. Czekam z niecierpliwością na odpowiedz kolejnego administratora forum i dalszego OT w temacie.

7er Freak Awatar Greg38
    BMW
    F02 750LxD E65 745i Prins VSI E38 740i Prins VSI
    Blog
    18
    ....i po to moim zdaniem jest nowy system oceny kupna/sprzedarzy

http://7er.pl/showthread.php/13545-S...edaj%C4%85cych

...i tylko dla artykulow oferowanych oficjalnie na forum.

Panowie, juz nie raz mieliscie bardzo zle doswiadczenia kupowania poprzez pw, gg a nawet poprzez ogloszenie w dziale gielda. Umawiacie sie poprzez tel. czesto bez swiadkow, dowodow a potem pretensje. Moim zdaniem to tylko w taki sposob sie moze skonczyc.
    Poniekad wiele czujacych sie oszukanych ludzi jest sobie sama winna. Sorry, ale tak to jest. Uzytkownik forum nie jest rownoznaczne z uczciwoscia kontrahenta!!!!

Wystawiajcie swoje graty w dziale gielda (uwzgledniajac regulamin) i komentujcie transakcje!!! Nie wywiaze sie uczciwie ktos ze swoich zobowiazan, jest czarno na bialym i na policje.

Cytat Zamieszczone przez tomassi99 Zobacz posta
    A przy okazji czy administracja forum zdaje sobie sprawę z konsekwencji upubliczniania prywatnych spraw osób?
    Pokaz kto i gdzie z administracji cos upublicznia??? O czym Kolego piszesz???
    Ostatnio edytowane przez Greg38 ; 16-12-2010 o 22:51
    Pozdr.

Greg38

UWAGA! Pomagam poprzez forum a nie PW lub GG! Masz pytanie - załóż temat i prześlij link a postaram się odpowiedzieć!

http://7er.pl
    http://bmw.n-sacz.pl
    http://bmw-diag.pl
    http://obd-can.pl
    http://auto-diag.de

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    OK,Łukasz się wypowiedział i myślę że dalsze drążenie tematu nie ma najmniejszego sensu.Poczekajmy kilka dni a Neuf pewnie się wywiąże z tego co napisał wyżej...

Myślę że na jakiś czas temat można zamknąć.Chodź by na weekend żeby dać czas na zrealizowanie przelewu bo wiadome że jak jutro wpłaci w innym banku to kasa od strzału nie będzie...

BMW
    e38
    Cytat Zamieszczone przez Sebek Zobacz posta

@Tomassi...

A przy okazji moze sie pochwalisz skad masz tak dokladne informacje na temat wypadku Szweda i wyciagasz takie sprawy na otwartym forum ...
    Chyba tutaj. Przecież przyzwolenie i bierne przyglądanie się temu sądowi kapturowemu, gdzie temat czyta cały internet to grzech administracji i łamanie prawa.

Uprawnienia umieszczania postów