Tomassi nie bardzo rozumiem o czym piszesz... co to znaczy "wersja z jednej strony"...? wersja jest jedna, chłopaki ode mnie znają sprawę- dostał co chciał a nie zapłacił. Zachował się bardzo złe w stosunku do mojej osoby. Dla mnie sprawa jest prosta i napisałem to po to, aby inni nie dali się przez niego podobnie wyrolować. Bardzo mnie cieszy to, że robisz z nim udane interesy. Skoro Ciebie jeszcze nie wydymał to pewnie dlatego, że boi się o swoją skórę bo jesteście z jednego regionu i dla Ciebie nie byłoby problemem załatwienia czegoś osobiście, mnie dzieli od niego 540 km więc chłopak za bardzo się wyluzował. Skoro masz z nim taki dobry kontakt, to przekaż mu, że ja po swoje pieniądze pofatyguję się osobiście i to szybciej niż myśli. Bo tak jak Maciej napisał- tutaj chodzi o szacunek i wywiązanie się z umowy.
Ja na prawdę rozumiem, że można nie mieć pieniędzy ale wtedy albo się czegoś nie kupuje, albo stara się spłacać to co się wzięło chociaż w ratach, nie wszystko na raz, a mógł przecież tak zrobić prawda? Wolał kłamać. Tymczasem z jego opisów na gg dowiaduje się, że na e38 nie mieszczą się duże felgi... felgi kupił.. no tak, w końcu są rzeczy ważne i ważniejsze :/
Teraz sprawa pomalowania jego auta przez użytkownika Wojtek740 nie jest dla mnie taka oczywista, jak przedstawił to neuf.