-
Zaawansowany Użytkownik
Mogę potwierdzić Nikoś to jedna z nie licznych osób która potrafi ustawić rozrząd z vanosem tak jak potrzeba , instrukcja z TISa nadaje się tylko jak ma się nowy łańcuch i kołka . Miałem okazje zobaczyć jak jeździ auto z ustawieniem wg tisa gdzie wg mnie nie było się co czepiać ale wg Nikosia silnikowi coś brakowało i po jego ustawieniu widoczna była różnica . Szkoda tylko że naśmiewa się z mojego TDSa . Fakt V8 bardzo lubi ostatnio robił e34 3.0 v8 zmieniał dolot , kolektor , wtryski , przepływomierz , obudowę filtra i przepustnice , i wydech wg jego projektu oraz ustawiał rozrząd po człowieku który pracował w ASO bmw (od razu mówię że nie był to sylwek) i widziałem różnie w spalaniu i osiągach ale do czego zmierzam do tej pory uważałem że łańcuch jest prawie wieczny i to że go nie słychać i auto jeździ dobrze wcale nie oznacza że jest OKI , teraz Robił v12 m73b54 też rozrząd i okazało się spalanie spadło z 3.2 litra na godzinę na 1,8 !! Fakt że dorwać go umówić się z nim ciężko i jest leń ale ma chłopak wiedzę
Uprawnienia umieszczania postów