Pokaż wyniki od 1 do 10 z 34

Wątek: E39 - kilka pytan - moze nie poleci w kosmos :)

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 750iL
    o fuck, czyli w 728 moge mieć skrzynie GM ? ;/

Cytat Zamieszczone przez Weeb Zobacz posta
    I faktycznie awaryjne są te skrzynie? Powinienem się czegoś obawiać, o coś specjalnie zadbać oprócz oczywiście standardowych wymian olejów i filtró?
    ja w swojej wymieniłem olej i przyniosło to poprawe jakości zmiany biegów... co ok 70 tyś chyba powinno sie wymieniać olej w automacie :)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E38 740IA M60, E39 525d
    E39 to bardzo dobre auto, tak samo dobre jak e38, tylko po prostu z innym charakterem, w e38 priorytetem jest komfort, w e39 komfort został połączony z precyzja prowadzenia, co w e38 nie jest takie dobre. Jeżdżę na co dzień e39 525d w manualu jeszcze na zawieszeniu ac schnitzer i e38 740 w automacie na 16 i jadąc w zakręcie z pewną prędkością e39 jak po sznurku w e38 już zaczynam lecieć bokiem, poza tym mam wrażenie dużego przechylania się nadwozia, chyba za sprawą braku drążka stabilizującego z tyłu.

Zaawansowany Użytkownik Awatar royal
    BMW
    BYLO e39 540i E38 740i E46 330Ci JEST E65 745i
    Cytat Zamieszczone przez 525d Zobacz posta
    E39 to bardzo dobre auto, tak samo dobre jak e38, tylko po prostu z innym charakterem, w e38 priorytetem jest komfort, w e39 komfort został połączony z precyzja prowadzenia, co w e38 nie jest takie dobre. Jeżdżę na co dzień e39 525d w manualu jeszcze na zawieszeniu ac schnitzer i e38 740 w automacie na 16 i jadąc w zakręcie z pewną prędkością e39 jak po sznurku w e38 już zaczynam lecieć bokiem, poza tym mam wrażenie dużego przechylania się nadwozia, chyba za sprawą braku drążka stabilizującego z tyłu.
    no e39 jest nowsza konstrukcja widac to na kazdym kroku e38 zalatuje mi czasami polonezem jak slysze metalowy bak to nic innego jak polonez nawet naped ten sam:P duzo elementow zawieszenia w e39 jest alu a w e38 ciezkie i stalowe
    ...Pełny Serwis AUTOKLIMATYZACJI....

Zaawansowany Użytkownik Awatar matraks
    BMW
    2011 BMW 328i xDrive e92, 2007 Mitsubishi Endeavor
    Cytat Zamieszczone przez royal Zobacz posta
    no e39 jest nowsza konstrukcja widac to na kazdym kroku e38 zalatuje mi czasami polonezem jak slysze metalowy bak to nic innego jak polonez nawet naped ten sam:P duzo elementow zawieszenia w e39 jest alu a w e38 ciezkie i stalowe
    ty tak na powaznie czy zarty sobie robisz? :p

Uprawnienia umieszczania postów