Kurcze pompa filtr i syf w baku odpada... Bo na LPG jest to samo i tu ewidentnie boli ja brak pradu a nie paliwa... Czy to gazu czy benzyny... Kntroli trakcji nie mam...
Manual skrzynia Mynio pytał...
Jarek wiem ze to nie od abs czujniktylko od oleju ale może tam gdzieś przy abs coś daje zwarcie...
Ale ogólnie co pod samochodem może dać zwarcie wplywajacena prace silnika... Może jest ktoś z Torunia z m30? Zobaczylbym cewke... No zielony jestem... Czujnik położenia walu jakby szwankowal to by błąd na komputerze pokazało chyba..(?) nie mam pojęcia o co jej chodzi... Wrr... Jakby jej coś zaplon odcinalo... No pomozcie jej:P
Ej bo przewody ja przekladalem sam (nie mam się za idiotę i myśle ze to banal także nie oddalem auta do mechanika;) ) ale tam na jednym z przewodów tez jest jakiś czujnik od którego idzie kabelek w głąb silnika gdzieś... ale za co on odpowiada? Może tam gdzieś coś złe założyłem... Ale to po 4 miesiącach by nie wyszło dopiero a nie jest to jakaś super trudna sprawa do zamontowania także to tez chyba odpada... Ma ktoś koncepcje jakieś?
Jak są błędy to przepraszam ale na kom jestem;)

Odpowiedz z cytatem