Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 42

Wątek: Kaczy I E32 735IA

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Ja panowie odpuszczam ten temat i już tu nie zaglądam bo jak czytam te wypociny kaczki DJ to normalnie mi się słabo robi.

Welur na boczkach bardziej mu się podoba niż skóra.... :hah: coś niesamowitego

Ale z resztą... cóż się tu spodziewać,właścicielowi przecież podobają się "brwi" i ala alu dywaniki i kręcenie kółek automatem.

Koła jak ktoś napisał były montowane w E39 (w e46 może i też-nie wiem) sam mam takie na zimę:/

Cytat Zamieszczone przez KaczyDJ Zobacz posta
    lepiej miec ladne welury niz zgnojone skóry
    Więc chyba widziałeś fotkę swoich siedzeń z pierwszej strony,uważasz że te skóry są ładne?

MichałS dobrze napisał w innym temacie ....dobrze że te dopalacze zamknęli :hah
    Ostatnio edytowane przez Dzuda ; 18-12-2010 o 17:48

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    Temat coraz ciekawszy się robi ;). No kolega chyba jakoś nie umie uszanować tego co ma.. stwierdzenie "to ja paliłem"-bez komentarza.. O gustach się nie dyskutuje ale : dywaniki, fakt zimą może i spełniają jakąś funkcje ale proszę takie coś w 7er!!!???

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

Dobra chłopaki dajcie już spokój. Wysłałem mu info odnośnie longów na PW (takie z wymiarami i zdjęciami). Powinno pomóc. No i pamiętajmy że możemy tu płakać i śmiać się ale to jego auto i jego sprawa. Ehhh.

Z00FY
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez Dzuda Zobacz posta

MichałS dobrze napisał w innym temacie ....dobrze że te dopalacze zamknęli :hah
    Czwarte zdjęcie było chyba robione pod wpływem :)

Jeden reflektor jest bez uśmiechu drugi natomiast go posiada, i trochę tej rudy widać na lewym błotniku z tyłu przy zderzaku, zrób zaprawkę przed zimą by się nie rozprzestrzeniało :) Skórki odnowić to nie problem... Specjalistą od tego na forum jest Marek-Ogi sprawdź co czynił ze swoją.

Są co najmniej dwa tematu o odnowie skór i są w nich zdjęcia przed i po. Także zachęcam do lektury. Marek też ma swoje skórki ładne – widziałem na żywo.

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW

Cytat Zamieszczone przez Jakub Zobacz posta
    dywaniki, fakt zimą może i spełniają jakąś funkcje ale proszę takie coś w 7er!!!???
    A zwykłe gumowe takiej funkcji nie spełniają? :)

Doświadczony Użytkownik Awatar ManiacDrifting
    BMW
    E32 735iAL...
    Z przodu skory nie są idealne są nieduże pęknięcia to wiem ale co ja poradzę skóra jest z 1988 a aparat podkreśla niedoskonałości jak się patrzy to jest dobrze ale są elektryczne ty chyba nie widziałeś brzydkich skór np białe popękane zżółknięte i czarne od dupy.Ale tu już czuje ze większość kolegów szuka czegoś byle sie tylko doczepić np rozmyte zdjęcie ta niby rdza i niby paskudne skory Dajcie sobie już spokój. Wcześniej miałem ładny welur ale ręczny nie gotuje silnika tylko zakręciłem się kilka razy zdrajwowane na 1 więc bezpiecznie dla skrzyni pedał nie był do końca, to nie ruda a błoto albo zabrudzone czymś innym. Szanuje tu użytkowników.
    Wiem że nie mam longa i nie miałem skóry bo sam ją dołożyłem co do boczków to spróbuje wytłumaczyć skóry na boczkach to chyba już derma albo tak wygląda i jest już czarno w środku a tak to się ładnie odróżnia bo ja zazwyczaj widuje taką skórę na boczkach przyklejoną na płasko, skóra podoba mi się taka jak ma fale wiecie chyba o co chodzi takie boczki bym założył ale, że mi nie przeszkadzają welurowe to nic z tym nie robię Wycieraczki pójdą na zmianę jak i felgi brewkami krzywdy jej nie zrobiłem bo można je zdjąć i nie będzie śladu że kiedykolwiek tam istniały.
    Są lepsze siódemki od moich i są o wiele gorsze. Ja się ciesze, że silnik dobrze chodzi skrzynia tak samo i blacharka, że jest w dobrym stanie jedyne co jest nie bardzo to audio trochę cicho gra ale to się zrobi

Co do wycieraczek jeszcze raz już z takimi kupiłem i według mnie są bardzo wsiowe : ale na razie są dobre na zime gumowe też spełniają taką role te też są gumowe a po co mam kupować drugie żeby były czarne? Ja kupie takie zeby były i ładne i funkcjonalne widziałem ładne z grubego weluru ze spodem gumowym i np z logo alpiny ale chyba mi nie wolno ich założyć bo to nie alpinia no nie? A Z logo BMW nie będzie zbyt wsiowo?? myślę głównie o takich każdy pewnie widział na Allegroszu.
    Ostatnio edytowane przez ManiacDrifting ; 19-12-2010 o 08:44

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    Nie no stary kupuj dywaniki z napisem alpina to fura twoja juz będzie całkiem full opcja.LONG I ALPINA :)

A tak na poważnie teraz.Cieszymy się razem z Tobą że auto przyniosło Ci radość jak każdemu z nas :) Cieszymy się również ze zrozumiałeś że nie masz longa :)

A my tylko chcemy Ci przekazać iż E32 to nie E36 do której zakłada się brewki czy dywaniki takiego typu(no ale ok,wiemy że z takimi kupiłeś i na wiosnę zmienisz :) )

Co do boczków to się zastanów jeszcze.Albo skóra albo welur.Też miałem takie siedzenia jak Ty ale jak zmieniłem na skórę to zmieniłem też boczki,schowki i listwy na progu na czarne (przedłużenie maskownic na głośniki które też z resztą mam czarne) i uważam że w takim zestawieniu to wygląda najlepiej

Z00FY
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez KaczyDJ Zobacz posta
    Ale tu już czuje ze większość kolegów szuka czegoś byle sie tylko doczepić np rozmyte zdjęcie ta niby rdza i niby paskudne skory Dajcie sobie już spokój. Wcześniej miałem ładny welur ale ręczny nie gotuje silnika tylko zakręciłem się kilka razy zdrajwowane na 1 więc bezpiecznie dla skrzyni pedał nie był do końca, to nie ruda a błoto albo zabrudzone czymś innym. Szanuje tu użytkowników.

Są lepsze siódemki od moich i są o wiele gorsze. Ja się ciesze, że silnik dobrze chodzi skrzynia tak samo i blacharka, że jest w dobrym stanie
    Co na tym czwartym zdjęciu widać? Prócz numerów tablicy i postury e32 to nic-zaśmiecasz tylko forum takimi fotkami sam mam tylko parę zdjęć swojego auta bo jak mam dać kichę z telefonu to wolę poczekać do wiosny i wtedy zrobić jakieś ładne w plenerze niż na sztukę niczym na allegro.. . Przeczytaj swój cały post ,ile tu byków ciężko połapać się o co Ci chodzi . Używaj przecinków i kropek -znaki interpunkcyjne ułatwiają czytanie i rozumienie tego co chcesz przekazać.W innym wypadku robisz to na odpie... się mając w d.. osoby w dialogu.Mogę zrozumieć ,że nie znasz zasad ort. i int. więc ściągnij sobie przeglądarkę Mozilla Firefox i ona zrobi dużo za Ciebie. To tylko fragment do którego się odniosę: Nikt nie szuka tu zaczepki tylko musisz dostosować się do zasad i zwyczajów forum.Na innym forum sam piszesz ,że "auto MA RDZE w tym miejscu ale nie ma dziur więc zrobi się i długo będzie służyć" .A na 7er się wypierasz rdzy. Piszesz tam takie bzdury ,że po prostu brak mi słów i wstyd. Tu mogę powiedzieć teraz "tekst który "coboss" ma w miejscu sygnatury jest prawdziwy z przykładem;)
    Ostatnio edytowane przez Z00FY ; 19-12-2010 o 12:21

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Panowie, wrzućcie wszyscy na luz, bo robicie OT. To jest temat powitalny! Sprawa "L" została wyjaśniona i nie ma co tego ciągnąć dalej. Jeśli się komuś auto nie podoba to jego sprawa. KaczyDJ jest zadowolony i już. Koniec i kropka!

A Ty kolego KaczyDJ, tak jak napisał Zoofy, postaraj się używać znaków interpunkcyjnych i klawiszy ALT i SHIFT. Wszystkim będzie się lepiej czytało ;)

nota Admina:
    i zakładaj Bloga i tam opisuj wszelkie zmiany :)

Ostatnio edytowane przez WojtekD ; 19-12-2010 o 12:44

Uprawnienia umieszczania postów