-
Doświadczony Użytkownik
Z przodu skory nie są idealne są nieduże pęknięcia to wiem ale co ja poradzę skóra jest z 1988 a aparat podkreśla niedoskonałości jak się patrzy to jest dobrze ale są elektryczne ty chyba nie widziałeś brzydkich skór np białe popękane zżółknięte i czarne od dupy.Ale tu już czuje ze większość kolegów szuka czegoś byle sie tylko doczepić np rozmyte zdjęcie ta niby rdza i niby paskudne skory Dajcie sobie już spokój. Wcześniej miałem ładny welur ale ręczny nie gotuje silnika tylko zakręciłem się kilka razy zdrajwowane na 1 więc bezpiecznie dla skrzyni pedał nie był do końca, to nie ruda a błoto albo zabrudzone czymś innym. Szanuje tu użytkowników.
Wiem że nie mam longa i nie miałem skóry bo sam ją dołożyłem co do boczków to spróbuje wytłumaczyć skóry na boczkach to chyba już derma albo tak wygląda i jest już czarno w środku a tak to się ładnie odróżnia bo ja zazwyczaj widuje taką skórę na boczkach przyklejoną na płasko, skóra podoba mi się taka jak ma fale wiecie chyba o co chodzi takie boczki bym założył ale, że mi nie przeszkadzają welurowe to nic z tym nie robię Wycieraczki pójdą na zmianę jak i felgi brewkami krzywdy jej nie zrobiłem bo można je zdjąć i nie będzie śladu że kiedykolwiek tam istniały.
Są lepsze siódemki od moich i są o wiele gorsze. Ja się ciesze, że silnik dobrze chodzi skrzynia tak samo i blacharka, że jest w dobrym stanie jedyne co jest nie bardzo to audio trochę cicho gra ale to się zrobi
Co do wycieraczek jeszcze raz już z takimi kupiłem i według mnie są bardzo wsiowe
: ale na razie są dobre na zime gumowe też spełniają taką role te też są gumowe a po co mam kupować drugie żeby były czarne? Ja kupie takie zeby były i ładne i funkcjonalne widziałem ładne z grubego weluru ze spodem gumowym i np z logo alpiny ale chyba mi nie wolno ich założyć bo to nie alpinia no nie? A Z logo BMW nie będzie zbyt wsiowo?? myślę głównie o takich każdy pewnie widział na Allegroszu.
Ostatnio edytowane przez ManiacDrifting ; 19-12-2010 o 08:44
Uprawnienia umieszczania postów