co to znaczy zaita??? a w samej trzebnicy czy gdzie???? widzia³em to auto kilka razy w obornikach ¶l±skich
co to znaczy zaita??? a w samej trzebnicy czy gdzie???? widzia³em to auto kilka razy w obornikach ¶l±skich
codziennie rano budzê siê piêkniejszy, ale dzisiaj to ju¿ przesadzi³em :P
Gdzies juz chyba by³ poruszany temat tego auta albo mi sie wydaje :) jak dla mnie jest super :) no i te kierunki z pomarañczkiem jak one mi sie podobaja heh szkoda ze nie ma takich do przed liftow :(
Ciekawe jak sie ma wygl±d ze zdjêc do obecnego stanu faktycznego...
Cz³owiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to kim jest.
autko jest bardzo ³adne . piêknie sie prezentuje
Siudema to nie ogl±da³e¶ go wczoraj? A dzi¶ dasz radê?
Mariusz ,dopiero dzi¶ jadê ogl±daæ ,wcze¶niej nie by³em z powodu pogody ,zasypa³o mi 7er
Autko jest jakie¶ 5 km od Trzebnicy ,ale to nie problem ;)
Wróci³em w³a¶nie z ogl±dania 7er, ogólnie rzecz bior±c autko ³adnie siê prezentuje tak wewn±trz jak i zewn±trz ,ze spraw blacharskich, delikatny wgniocik na prawym b³otniku ,po za tym stan blacharki bez zarzutów , tapicerka nie zniszczona ,jedynie co zauwa¿y³em to pu¶ci³y dwie nitki na kierownicy ,elektryka foteli ,zamykanie baga¿nika O.K. Silnik czysty jedynie zbiorniczek wspomagania troszkê pu¶ci³ od spodu , butla gazowa w kole ,wymieniony reduktor(na gwarancji) po za tym go¶ciu daje dwie tuleje tylne ,dwie opony na ty³ (275)
W razie pytañ pisz na PW
<edit>
Z brefu wynika ¿e w Niemczech ,by³ jeden w³a¶ciciel (1938r) .Ksi±¿ka serwisowa do 180 000km
Ostatnio edytowane przez siudema ; 16-12-2010 o 14:07
zapowiada siê ciekawie ;)
B.-±d¼ M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedy¶ kupiê ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
w jakies miejscowo¶ci dok³adnie jest???