co to znaczy zaita??? a w samej trzebnicy czy gdzie???? widziałem to auto kilka razy w obornikach śląskich
co to znaczy zaita??? a w samej trzebnicy czy gdzie???? widziałem to auto kilka razy w obornikach śląskich
codziennie rano budzę się piękniejszy, ale dzisiaj to już przesadziłem :P
Gdzies juz chyba był poruszany temat tego auta albo mi sie wydaje :) jak dla mnie jest super :) no i te kierunki z pomarańczkiem jak one mi sie podobaja heh szkoda ze nie ma takich do przed liftow :(
Ciekawe jak sie ma wygląd ze zdjęc do obecnego stanu faktycznego...
Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to kim jest.
autko jest bardzo ładne . pięknie sie prezentuje
Siudema to nie oglądałeś go wczoraj? A dziś dasz radę?
Mariusz ,dopiero dziś jadę oglądać ,wcześniej nie byłem z powodu pogody ,zasypało mi 7er
Autko jest jakieś 5 km od Trzebnicy ,ale to nie problem ;)
Wróciłem właśnie z oglądania 7er, ogólnie rzecz biorąc autko ładnie się prezentuje tak wewnątrz jak i zewnątrz ,ze spraw blacharskich, delikatny wgniocik na prawym błotniku ,po za tym stan blacharki bez zarzutów , tapicerka nie zniszczona ,jedynie co zauważyłem to puściły dwie nitki na kierownicy ,elektryka foteli ,zamykanie bagażnika O.K. Silnik czysty jedynie zbiorniczek wspomagania troszkę puścił od spodu , butla gazowa w kole ,wymieniony reduktor(na gwarancji) po za tym gościu daje dwie tuleje tylne ,dwie opony na tył (275)
W razie pytań pisz na PW
<edit>
Z brefu wynika że w Niemczech ,był jeden właściciel (1938r) .Książka serwisowa do 180 000km
Ostatnio edytowane przez siudema ; 16-12-2010 o 13:07
zapowiada się ciekawie ;)
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
w jakies miejscowości dokładnie jest???