a czy tylko mi sie wydaje ze e38 v8 nie pali jakos specjalnie duzo a wrecz jak na takie auto pali bardzo przyzwoicie??? i czy naprawde jest tak okropnie drogie w utrzymaniu jak pisza na BMW-SPORT????
a czy tylko mi sie wydaje ze e38 v8 nie pali jakos specjalnie duzo a wrecz jak na takie auto pali bardzo przyzwoicie??? i czy naprawde jest tak okropnie drogie w utrzymaniu jak pisza na BMW-SPORT????
...Pełny Serwis AUTOKLIMATYZACJI....
Pojęcie dużo to pojęcie względne. Dla statystycznego użytkownika Forda Focusa 1.9 TDCi spalanie w mieście (Warszawa) na poziomie 18 - 20 litrów w zalezności od korków jest nie do przyjęcia. W trasie ich Fordy też schodza do magicznych 5 litów, więc 9 - 11 litrów to 2 razy drożej.
Jak dla mnie 4 litrowa E39 spala ilości paliwa adekwatne do przyjemności z jaką przemieszcza się tym samochodem ;)
Łukasz
Oczko w głowie
Panowie, wróćmy do tematu...
;D To moja jest w hiper stanie ;D
Niech sobie jeden z drugim baranem kupią E38 po lifcie za nawet 25tys i to najlepiej diesla a jeszcze lepiej 740d byleby później nam dupy tutaj nie truli.
Idealny stan to według handlarza, igła na full opcji, do wczoraj serwisowany ;D ;D z 5 książkami serwisowymi w 5 różnych językach
A tematu na tamtym forum nie mam czasu czytać, nie po to wybrałem BMW 7 Klub Polska aby się z wsiokami kłócić z tej wiochy czy z tej co mam w podpisie, co za różnica, wsiok, wsiokiem był i będzie i nic go w księcia nie zmieni... ;D
Ostatnio edytowane przez coboss ; 22-12-2010 o 00:40
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Mistrz wyraził swoje zdanie :D
Ja dodam tylko ze człowiek ze wsi wyjdzie.... ale wieś z czlowieka nigdy.... a prawda jest taka ze nie liczac okazji ktorych malo...za dobre auto trzeba zaplacic.... nikt dobrego nie odda za darmo chyba ze chce sie go pozbyc bo jest w lichym stanie .... a moim zdaniem zadbane auto to
-czysty srodek
- wszystko w srodku sprawne
-wszystko sprawne na zewnatrz
- lakier ładny ale moze miec kilka rysek otarc w koncu to nie salon a wiadomo ze nie malowany..
-w BMW wyposazenie bagaznika klucze itp jesli brakuje tzn ze jakis paprok tym jezdzil i poprostu nie dbal..
zadne filtry oleje itp to wymieniamy sami zaraz po zakupie... nikt nie wklada w smochod ktory chce sprzedac i w takie bajki nie wierze
...Pełny Serwis AUTOKLIMATYZACJI....
Zdziwiłbyś się ja chce sprzedać i wlaśnie co dzisiaj ide odebrac auto z wymiany tylnich listew na drzwiach ( nie było rdzy ale profilaktyka górą ) i konserwacji drzwi, błotników i progów specjalnym środkiem