Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 37 z 37

Wątek: Pojęcie zadbanego auta

Zaawansowany Użytkownik Awatar royal
    BMW
    BYLO e39 540i E38 740i E46 330Ci JEST E65 745i
    a czy tylko mi sie wydaje ze e38 v8 nie pali jakos specjalnie duzo a wrecz jak na takie auto pali bardzo przyzwoicie??? i czy naprawde jest tak okropnie drogie w utrzymaniu jak pisza na BMW-SPORT????
    ...Pełny Serwis AUTOKLIMATYZACJI....

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    BMW E39 540iA
    Cytat Zamieszczone przez royal Zobacz posta
    a czy tylko mi sie wydaje ze e38 v8 nie pali jakos specjalnie duzo a wrecz jak na takie auto pali bardzo przyzwoicie??? i czy naprawde jest tak okropnie drogie w utrzymaniu jak pisza na BMW-SPORT????
    Pojęcie dużo to pojęcie względne. Dla statystycznego użytkownika Forda Focusa 1.9 TDCi spalanie w mieście (Warszawa) na poziomie 18 - 20 litrów w zalezności od korków jest nie do przyjęcia. W trasie ich Fordy też schodza do magicznych 5 litów, więc 9 - 11 litrów to 2 razy drożej.

Jak dla mnie 4 litrowa E39 spala ilości paliwa adekwatne do przyjemności z jaką przemieszcza się tym samochodem ;)

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Panowie, wróćmy do tematu...

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Cytat Zamieszczone przez Zdzira 850I Zobacz posta
    e-38 od 10-25 za super fury po lifcie w idealnym stanie
    ;D To moja jest w hiper stanie ;D
    Niech sobie jeden z drugim baranem kupią E38 po lifcie za nawet 25tys i to najlepiej diesla a jeszcze lepiej 740d byleby później nam dupy tutaj nie truli.

Idealny stan to według handlarza, igła na full opcji, do wczoraj serwisowany ;D ;D z 5 książkami serwisowymi w 5 różnych językach

A tematu na tamtym forum nie mam czasu czytać, nie po to wybrałem BMW 7 Klub Polska aby się z wsiokami kłócić z tej wiochy czy z tej co mam w podpisie, co za różnica, wsiok, wsiokiem był i będzie i nic go w księcia nie zmieni... ;D
    Ostatnio edytowane przez coboss ; 22-12-2010 o 00:40
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    740iA e-32
    Blog
    1
    Mistrz wyraził swoje zdanie :D

Zaawansowany Użytkownik Awatar royal
    BMW
    BYLO e39 540i E38 740i E46 330Ci JEST E65 745i
    Ja dodam tylko ze człowiek ze wsi wyjdzie.... ale wieś z czlowieka nigdy.... a prawda jest taka ze nie liczac okazji ktorych malo...za dobre auto trzeba zaplacic.... nikt dobrego nie odda za darmo chyba ze chce sie go pozbyc bo jest w lichym stanie .... a moim zdaniem zadbane auto to
    -czysty srodek
    - wszystko w srodku sprawne
    -wszystko sprawne na zewnatrz
    - lakier ładny ale moze miec kilka rysek otarc w koncu to nie salon a wiadomo ze nie malowany..
    -w BMW wyposazenie bagaznika klucze itp jesli brakuje tzn ze jakis paprok tym jezdzil i poprostu nie dbal..
    zadne filtry oleje itp to wymieniamy sami zaraz po zakupie... nikt nie wklada w smochod ktory chce sprzedac i w takie bajki nie wierze
    ...Pełny Serwis AUTOKLIMATYZACJI....

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    740iA e-32
    Blog
    1
    Zdziwiłbyś się ja chce sprzedać i wlaśnie co dzisiaj ide odebrac auto z wymiany tylnich listew na drzwiach ( nie było rdzy ale profilaktyka górą ) i konserwacji drzwi, błotników i progów specjalnym środkiem

Uprawnienia umieszczania postów