Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 53 z 53

Wątek: Intensywne mycie szyb

Vip Vip Awatar jarek88
    BMW
    E32 730i R6 90' , E32 740iA 93'
    Blog
    20
    Cytat Zamieszczone przez Klikers Zobacz posta
    Witam.
    Wyjąłem ten przekaźnik i faktycznie wszystko wróciło do normy, spryskiwacze działały i wycieraczki też, jednak po jakiejś pół godziny jeszcze raz sprawdziłem i znów to samo, czyli spryskiwacze leją, a wycieraczki nie załączają się, ma ktoś pomysł czego to może być wina? Druga rzecz: po kilku załączeniach spryskiwaczy coraz słabszy jest strumień płynu na szybę, płynu w zbiorniku dużo.
    Pozdrawiam
    spróbuj podmienić manetkę na inna
    Cytat Zamieszczone przez kal!ber Zobacz posta
    jarek88 nie denerwuj się tak:)
    Klikers rozbierz i przeczyść układ:) co do owego przekażnika kup manetkę z S zamontuj i wtedy go tam daj
    ja z natury bardzo wyluzowany gość jestem napisałem to tak dal wyróżnienia

Cytat Zamieszczone przez wilk9585 Zobacz posta
    Ja kiedyś dokładałem u siebie intensywne mycie i spryski lamp. Miałem identyczną sytuację że po naciśnięciu spryskiwaczy na szybę cały czas lało. Winny był przekaźnik od intensywnego mycia ten mały taka połówka jakby. Miałem ze szrotu dwa przekaźniki wyglądały identycznie ale różniły się chyba końcówką numeru. Oba pasowały do gniazda i były z wyglądu identyczne. Ten prawidłowy powinien kończyć się na 015 chyba a ten który powodował lanie non stop 013. Nie jestem dokładnie pewien mogę jutro sprawdzić dokładnie. Na 99% masz zły przekaźnik od intensywnego.
    tyle że kolega nie ma u siebie intensywnego mycia

Początkujący Użytkownik Awatar Klikers
    BMW
    E32 730i R6 1989
    Też myślałem o podmianie manetki, jednak podmiana manetki z "S" nic mi nie da, wystarczy mi zwykła, choć jeśli łatwiej będzie mi dostać taką z "S" to nie zaszkodzi chyba?
    Zastanawia mnie tylko po co jest gniazdo na przekaźnik spryskiwaczy skoro nie ma intensywnego, dodam że jest to gniazdo na jeden przekaźnik a nie dwa mniejsze, ponoć dopiero modele po lifcie mają dwa małe przekźniki w miejscu jednego zwykłego.
    Pozdrawiam

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    było e32 735 1986r lpg e34 535i lpg 1991,730v8 manual 1992_sekwencja jest BMW e32 735is Italian milf
    masz poprostu gotowe wiązki wtyczki pod przekazniki,jak samochód wyjeżdzał z salonu i właściciel np chciał sobie dokupić np intensywne mycię to nie trzeba było rozpruwać pół samochodu by tą opcje dołożyć pzdr

Uprawnienia umieszczania postów