Cytat Zamieszczone przez Klikers Zobacz posta
Witam.
Wyjąłem ten przekaźnik i faktycznie wszystko wróciło do normy, spryskiwacze działały i wycieraczki też, jednak po jakiejś pół godziny jeszcze raz sprawdziłem i znów to samo, czyli spryskiwacze leją, a wycieraczki nie załączają się, ma ktoś pomysł czego to może być wina? Druga rzecz: po kilku załączeniach spryskiwaczy coraz słabszy jest strumień płynu na szybę, płynu w zbiorniku dużo.
Pozdrawiam
spróbuj podmienić manetkę na inna
Cytat Zamieszczone przez kal!ber Zobacz posta
jarek88 nie denerwuj się tak:)
Klikers rozbierz i przeczyść układ:) co do owego przekażnika kup manetkę z S zamontuj i wtedy go tam daj
ja z natury bardzo wyluzowany gość jestem napisałem to tak dal wyróżnienia

Cytat Zamieszczone przez wilk9585 Zobacz posta
Ja kiedyś dokładałem u siebie intensywne mycie i spryski lamp. Miałem identyczną sytuację że po naciśnięciu spryskiwaczy na szybę cały czas lało. Winny był przekaźnik od intensywnego mycia ten mały taka połówka jakby. Miałem ze szrotu dwa przekaźniki wyglądały identycznie ale różniły się chyba końcówką numeru. Oba pasowały do gniazda i były z wyglądu identyczne. Ten prawidłowy powinien kończyć się na 015 chyba a ten który powodował lanie non stop 013. Nie jestem dokładnie pewien mogę jutro sprawdzić dokładnie. Na 99% masz zły przekaźnik od intensywnego.
tyle że kolega nie ma u siebie intensywnego mycia