czy znacie kogos kto dobrze maluje felgi?
czy znacie kogos kto dobrze maluje felgi?
lukaskwiat
http://www.renowacjafelg.pl/Zamieszczone przez lukaskwiat
dobrze tam robia?mam felgi do pomalowania i szukam.a pekniecia tez tam robia?
lukaskwiat
nigdy nie robilem ,nie regenerowalem nie lakierowalem itp.. tam felg.... wiec na to pytanie ci nie odpowiem..zadzwon i wszystkiego sie dowiesz ale sadze ze napewno ci pomoga.. ;)
ja jestem lakiernikiem wiec sam sobie maluje :P mam w pracy dostęp do mieszlników z lakierami wiec byle co niebędzie na felach :D
A malujesz tez proszkowo bezbarwnym wypolerowane felgi ? badz bez polerowania same malowanie.. wiem ze mozna pomalowac tak ze wyglada prawie jak polerka ;) ile by mnie komplecik 17" kosztował?Zamieszczone przez oizo_pl
nie, maluje normalnie, a tobie chodzi o polorowane felgi ? bo jesli tak to odradzam :) ja kupiłem felgi z polorowanym rantem no fajnie to wyglada ale beznadzieja :)
hheh nio troche sobie przeczysz ale ok ;) ja mam ranty "wypolerowane" własnorecznie ale tak jak pisze do prawdziwej polerki im brakuje i zastanawiam sie czy ich całych nie prysnac bo regeneracja by sie przydała.. ale skoro piszesz ze nie malujesz proszkowo to sobie chyba odpuszcze jeszcze ten sezon ..Zamieszczone przez oizo_pl
pzdr