Panowie, od ponad tygodnia próbuje sie dowiedzieć jak sie sciąga halogeny w e38 przed liftem, gdyż chce sobie zrobić światła pozycyjne w halogenach :)
prosze o pomoc ma priv...
Panowie, od ponad tygodnia próbuje sie dowiedzieć jak sie sciąga halogeny w e38 przed liftem, gdyż chce sobie zrobić światła pozycyjne w halogenach :)
prosze o pomoc ma priv...
Powiem Ci szczerze, że nie wiem :]
ps Masz dwa 7ery w rodzinie, poszukaj w książce ;]
Pewność na każdym kilometrze ...
Też nie wiem.. :583: Ale co jest złego w seryjnych pozycjach?
'00 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau
mam auto przed liftem, i juz to robiłem, sa XXXXXX tylko go trzymaj od razu bo ci moze wypasc na beton.
MOD: Ze względu na znany problem kradzieży tego elementu opis demontażu został usunięty.
...ther's no better way to flyy...
MichalV8, Dzieki wielkie !!!! :564: :564: :)
Mam załozone ringi i do tego chce zrobic żeby sie chalogeny też leekko świeciły :DZamieszczone przez michal_5000
;)
Mam nadzieję ,że pochwalisz się efektem prac :)
tak zrobie :P
w ten weekend mi sie nie uda bo jade do gdańska, chciałem zrobić tydzień temu ale nie wiedziałem jak i bałem sie że urwe :(
Ja już znalazłem sposób na halogeny : Najlepiej kupić podróbki, nie dość że są moim zdaniem ładniejsze w postaci clearów to jeszcze mniej chodliwe ... dodatkowym zabezpieczeniem jest wypiaskowanie numeru rejestracyjnego i obramowanie go pomarańczowym oczojebnym prostokątem ;] Jak na razie zdaje egzamin ...
Pozdrawiam
Chciałbym zakomunikować że w ostatni weekend w Katowicach chyba wróciła fala kradzieży halogenów !! oprócz mnie widziałem na mieście 2 siódemki bez halo...
Zdejmować i chować do bagara. Łatwo się zdejmuje, więc trzeba to wykorzystać. A złodziejaszek, taka jego mać, lepiej niech myśli, że ma konkurencję :]
A nuż się wtedy sami wytłuką :hah:
Skrzynie automatyczne się zużywają! Przy przebiegu 200 kkm nie oczekujcie bezawaryjnej pracy...
Kiedy ludzie przestają wierzyć w Boga, to nie jest tak, że w nic nie wierzą, ale wierzą w cokolwiek.
G. K. Chesterton