stare czasy czlowiek głupi był.............
stare czasy czlowiek głupi był.............
.....XXX......
10/ 3 wczoraj juz "zmeczony" byłem :D
.....XXX......
jedyny sposob to spuscic porzadny wpierd.l i tyle. znakowanie i zglaszanie na policje nic nie da. jakis czas temu okradli zone mojego kolegi troche pojezdzilismy po minsku i dorwalismy gnoi tylko ze w miedzyczasie zona mojego kumpla zadzwonila na policje i niestety zuchy z minska przejeli pare mieli dowody nawet wiedzielismy kto nagral robote. parka mieszala sie w zeznaniach i po mimo to wypuscili ich z braku dowodow i 7000 poszlo sie gonic. moral z tego taki nie mieszac policji bo oni nie pomoga moga tylko zaszkodzic. wszystkie takie sprawy zalatwiac we wlasnym zakresie.
P.P.K.K
no u mnie był porzadny :hah: oj był..........tylko nie wiem czemu zeszmaconych złodzei sie uwzglednia w naszym prawie????!!!!!!!!!!!!1
.....XXX......
Każdy musi jakoś na swój sposób je zabezpieczyć... chyba że lubi ryzyko ;)
Ja jadę coś wykombinować w temacie jutro bo cały czas tylko się oglądam gdzie autko stoi i czy jeszcze mam halogeny... ;)
Dreams from Dreams - 7er...
jak wam zginie cos w obwodzie krosnienskim,słubickim to pisac ...moze sie cos poradzi
.....XXX......
a właśnie ..... czy fotochrom jest tylko żółty czy też niebieski?
.....XXX......
Pablo, mam prośbę - daj raczej znać na Forum że rozwiązałeś problem a po szczegóły niech zainteresowani zgłoszą się na priva... Wtedy będziesz mógł dać info tylko zaufanym/sprawdzonym forumowiczom.
'00 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau
Ok masz w sumie rację po kiego podawać sposoby zabezpieczania... ;)
Dreams from Dreams - 7er...
nie wiem po co na priv-e dawac zabezpieczenia...i tak jak ktos bedzie chciał ..to wyrwie połowe zderzaka dla głupiego halogena.....
.....XXX......