Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 40

Wątek: Halogeny..cd

Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    Niestety to zauwarzalna już plaga - więc trzeba jkiś patencik wykombinowac .... ja teraz po zgubieniu i zakupie nowego zastanowie się co tu można zmajsterkować :D

Może to mało estetyczne, ale ja bym je psią kupą wysmarował ;) Na pewno nikt nie ruszy. A swoją droga to co to sie taki chodliwy towar zrobił?
    Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330

Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    Bo bez wysiłku można wyjąć ....

Vip Vip
    BMW
    750iL
    albo zamontowac pistolet gazowy za kratką ze jak przycisnie to mu w jaja pierdo.nie

Vip Vip Awatar MiBhell
    BMW
    ex. E32 735iA
    Panowie ale jak znam zycie i s..nów to jak sie je przykreci na stałe to wyrwie pół zderzaka :/ kumpel przykrecił na kleju ostatnio antene radiową i mu ja wyrwali, płamali, wyskubali etc ponadto jak poraziz pajaca pradem to jeszcze Cie poda o uszkodznie ciała i z cała pewnoscia wygra.. :/ polska..

Początkujący Użytkownik
    Mi dzisiaj rano zaje...li wkłady lusterek. Myślałem, że mnie krew zaleje. Niech by ch.. strzelił. Nowe wkłady 500zł, dobrze, ze nie mam fotochromów bo w ASO wołają 2300 za 2 wkłady!! Ogólnie cały dzień zjebany przez jakichś pajaców :(

Vip Vip Awatar Pablo_gl
    BMW
    E65 740d, E38 740i
    No ja dziś kupiłem halogeny, kto wie może nawet swoje... No ale cóż trochę stargowałem ale i tak 300 mnie to kosztowało... Ale pokrzepiłem się bo widziałem dziś u siebie na mieście 7er też z dziurami po halogenach czyli u mnie w mieście to norma widać... Trzeba będzie je jakoś konkretnie zamocować chyba bo to jedyne wyjście ale pewnie wtedy przy szarpaniu jeszcze pół zderzaka wytargają...
    Dreams from Dreams - 7er...

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    F07 530D
    O kurcze, to już jak u mnie za płotem . Trzeba koniecznie coś przez weekend wykombinować, bo nie mam zamiaru biegać po giełdzie w Gliwicach i szukać swoich halogenów.

Zaawansowany Użytkownik
    ja tam znalazłem sposób u nas nawet w powiecie całym na kradzieze....wypilo sie "troche" vodki z paserami i ewentualnie jak cos ....zostaje fon..a kradna zazwyczaj takie smiecie i pioneczki ze az szkoda sie bawic w dziwne akcje z takimi szmatami... :hah: Raz sie wczułem i dziekuje bardzo..w passacie mi wyjeli navi ... efekt 3 lata zawias na 10 msc...
    .....XXX......

Vip Vip
    BMW
    750iL
    kiedys znakowano pojazdy, poprostu wypiaskowywano numery na szybach i lampach, wiem moze dobrze by bylo oznakowac halogeny?? jak ktos ukradnie zglosic na policje i tyle, jak tylko wystawi, o ile wystawi na allegro latwo bedzie zlapac, a jak juz raz ukradnie z waszego auta oznakowane to juz chyba drugi raz tego niezrobi, identycznie z wkladami lusterek itp

Uprawnienia umieszczania postów