Niestety to zauwarzalna już plaga - więc trzeba jkiś patencik wykombinowac .... ja teraz po zgubieniu i zakupie nowego zastanowie się co tu można zmajsterkować :D
Może to mało estetyczne, ale ja bym je psią kupą wysmarował ;) Na pewno nikt nie ruszy. A swoją droga to co to sie taki chodliwy towar zrobił?
Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330
albo zamontowac pistolet gazowy za kratką ze jak przycisnie to mu w jaja pierdo.nie
Panowie ale jak znam zycie i s..nów to jak sie je przykreci na stałe to wyrwie pół zderzaka :/ kumpel przykrecił na kleju ostatnio antene radiową i mu ja wyrwali, płamali, wyskubali etc ponadto jak poraziz pajaca pradem to jeszcze Cie poda o uszkodznie ciała i z cała pewnoscia wygra.. :/ polska..
Mi dzisiaj rano zaje...li wkłady lusterek. Myślałem, że mnie krew zaleje. Niech by ch.. strzelił. Nowe wkłady 500zł, dobrze, ze nie mam fotochromów bo w ASO wołają 2300 za 2 wkłady!! Ogólnie cały dzień zjebany przez jakichś pajaców :(
No ja dziś kupiłem halogeny, kto wie może nawet swoje... No ale cóż trochę stargowałem ale i tak 300 mnie to kosztowało... Ale pokrzepiłem się bo widziałem dziś u siebie na mieście 7er też z dziurami po halogenach czyli u mnie w mieście to norma widać... Trzeba będzie je jakoś konkretnie zamocować chyba bo to jedyne wyjście ale pewnie wtedy przy szarpaniu jeszcze pół zderzaka wytargają...
Dreams from Dreams - 7er...
O kurcze, to już jak u mnie za płotem . Trzeba koniecznie coś przez weekend wykombinować, bo nie mam zamiaru biegać po giełdzie w Gliwicach i szukać swoich halogenów.
ja tam znalazłem sposób u nas nawet w powiecie całym na kradzieze....wypilo sie "troche" vodki z paserami i ewentualnie jak cos ....zostaje fon..a kradna zazwyczaj takie smiecie i pioneczki ze az szkoda sie bawic w dziwne akcje z takimi szmatami... :hah: Raz sie wczułem i dziekuje bardzo..w passacie mi wyjeli navi ... efekt 3 lata zawias na 10 msc...
.....XXX......
kiedys znakowano pojazdy, poprostu wypiaskowywano numery na szybach i lampach, wiem moze dobrze by bylo oznakowac halogeny?? jak ktos ukradnie zglosic na policje i tyle, jak tylko wystawi, o ile wystawi na allegro latwo bedzie zlapac, a jak juz raz ukradnie z waszego auta oznakowane to juz chyba drugi raz tego niezrobi, identycznie z wkladami lusterek itp