Mi się wydaje że to fotomontaż w momencie gdy się chowa przez szyberdach te auto nie jest takie zielone :P
A tak nawiasem to pojechał w złą stronę na końcu filmiku bo powinien pojechać w lewo :D
Mi się wydaje że to fotomontaż w momencie gdy się chowa przez szyberdach te auto nie jest takie zielone :P
A tak nawiasem to pojechał w złą stronę na końcu filmiku bo powinien pojechać w lewo :D
Fajny pomysł na filmik (podoba mi się to jak jadą tą 2-pasmówką) Co do koloru to osobiście czuł bym lekki dyskomfort w takim aucie (troche gejowo) No ale jak to mówią w showbiznesie nie ważne co o tobie mówią, ważne żeby nazwiska nie przekręcali :)
No faktycznie skierniewice to wielkie miasto :hah: Chyba nawet na oczy nie widziałeś 22' że takie głupoty piszesz a nie mówiąc o śmiganiu na takich felgach :D
I mówi to właściciel 728 :D zauważ że 3.0d ma lepiej o 2sek lepiej do setki niz Twoje 2,8 ;) Nie wspomnę o Nm bo moje ciut dłubnięte ma ich tylko o 300 więcej niż Twoja ;) Czasem watro przemyśleć a potem napisać ;)
Co do Tede-go ,ja za nim nie przepadam ale też do niego nic nie mam.Śmiga 7er bo po prostu wie co dobre i tyle w tym temacie...Przecież wszystko jest dla ludzi :)
pozdr ALL
Ostatnio edytowane przez Dzuda ; 13-12-2010 o 11:12
eee ale jego 2.8 ma z 10 lat a tedego 4? 5? troche chyba inna technologia
Chyba nie oglądałeś tego filmiku do końca... a wiesz, poprzednio miałem okazję śmigać a6 na całkiem sporej feldze i z "niewiadomych" przyczyn z w ciągu 0,5 roku 3 oponki mi poszły. Zmieniłem na normalne i było ok. Ja się będę trzymał zdania że nasz kraj nie jest przystosowany do "jazdy na dużej feldze"
Dzudza po części ma rację ;)
A o tym Twoim 300 C ...to już wyczytałem chyba w 50-ciu tematach ..heh ...
Panowie, proszę zakończyć ten OT.
Joe, temat i tak jest wyczerpany to przynajmniej pogadać sobie można.
jego poprzednie totalnie skaszanione , wiesniackie 7 jeszcze wisi na allegro czasami, teraz plugawi nastepny samochod, za jakis czas pewnie bedzie za 40 tysi w ogloszeniach, osmiesza na polskim rynku marke i pewnie BMW.polska chetnie by mu zaplacilo zeby jezdzil czyms innym....niestety uparl sie akurat na ten samochod....
ktorys z moich znajomych trafnie okreslil gust Tedego: pomieszanie gieesu z bling-blingiem:)
Ostatnio edytowane przez Guner ; 19-12-2010 o 17:29