Gdzies w jakims sklepie we Wrocławiu,za sztuke dałem 30zl.I dramat...nawet nie wiem gdzie te chinczyki połozylem :/
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
A z Philipsa te droższe/lepsze d2s gdzie można łatwo dostac? mają też barwę 6000k?
Też mi się tak wydaje a po za tym, najprawdopodobniej nie mają żadnych Europejskich homologacji. Przez to zachodzę w głowę czy po założeniu do Buni nie nasyfią w instalacji, bo cholera wie jakie faktycznie mają wartości itp. szczególnie że te z aukcji, wyglądają jak by były zrobione przez Kazia "mechanika-elektryka" (bez obrazy dla Kazimierzy):?????
Philips " ori" to i tak robiony w Rumunii lub Słoweni. (tam mają factorie) TV robią na Węgrxech itp. Można dyskutować o trwałości ale moć światła jest "na oko" nie do wychwycenia. Nowy chinol będzie mocniejszy od starego ori. Widziałem żarniki na przyrządzie i .....bez różnicy.
Ja kupowałem na aledrogo D2S Osrama 4300 w granicy 100zł/szt i jest super, w E36 coupe też już dość długo mam komplet chińskich HID'ów 4300 i też jest świetnie, jeśli jest różnica to i tak jej nie widać, i w 7er i w 3er przed autem bialutko, promień światła zachowany.
Ostatnio edytowane przez wojtas ; 15-12-2010 o 23:38
Polecam 4100 , wlasnie odebrem swoje 7er i byly tam Stare mrygajace zarniki ktore widocznie mialy swoj koniec... Wymienilem na 4100 i powiem wam ze jest o wiele lepiej ;)