czy malowal ktos czujniki pdc na kolor nadwozia?
czy malowal ktos czujniki pdc na kolor nadwozia?
lukaskwiat
no ich jest naprawdę tak dużo ,ze jest co malować a gdzie ty je masz ,że chcesz malować ?? standardowo to chyba są w czarnej listwie ?popatrz na inne fury typu skoda - i czujniki da sie malować ale tylko środki - bez tych takich pól aktywnych czyli u nas środek jest nie do pomalowania .. (jak na moje oko)
Widziałem już pomalowane czujniki w kolorze nadwozia tylko nie jestem pewien czy ten model, który jest w naszych buniach do tego się nadaje. To widzę po pytanku, że chcesz całe zderzaki pomalować... no może być ciekawie ;)
Dreams from Dreams - 7er...
podobno jak pomalujesz cieniutką warstwa lakieru to beda poproawnie dzialas, prysnik sprayem i zobacz jak cos to szybko zmyjsze rozpuszczalnikiem
Nie wiem czy pomalujesz te które masz w E38 oryginalnie - nie mam pojęcia czy się do tego nadają. Zawsze pozostaje Ci jeszcze opcja wymiany ich na takie z E39 po lifcie (szerokokątne) one się na 100% nadają.
a beda pasowac od e39?wlasnie myslalem o wymianie czujnikow.chce pomalowac cale zderzaki ale mysle o tych czujnikach.troche nie bardzo jak beda czarne a reszta w kolorze nadwozia-srebrny
lukaskwiat