Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Wątek: oświecanie sie swiatel przy otwieraniu i zamykaniu auta

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik Awatar royal
    BMW
    BYLO e39 540i E38 740i E46 330Ci JEST E65 745i
    tylko ze mi sie wydaje ... ze jak auto sie zamyka z pilota to oswietlenie wnetrza gasnie natychmiast... aha i jeszcze gdy puści sie to przez przekaznik to gdy zaswieci sie swiatla tez nie powinno swiecic sie wnetrze bo gdy damy sygnal z lampek wnetrza do cewki w przekazniku to ona zwiera przewod zasilajacy do swiatel czyli reasumujac z wnetrza idzie tylko impuls sterujacy przekaznikiem a nie bezposrednio swiatlami wiec w droga strone to nie dziala... jak sie myle to prosze mnie poprawic alemysle ze chyba dobrze mysle :)
    Ostatnio edytowane przez royal ; 07-12-2010 o 14:40

Początkujący Użytkownik
    BMW
    750 iA
    Witam.
    Mi udało się uzyskać taki efekt nawet nie wiem skąd. Otóż kupiłem na allegro moduł świateł dziennych i podpiąłem je pod ringi. Podczas zamknięcia auta ringi świeciły tyle co właśnie światełko w środku. Taki efekt był przy otwarciu i zamknięciu. Tu mam filmik tej operacji : http://www.youtube.com/watch?v=HXLtCZCeAes

Pozdro !
    Dla Was to tylko samochody, a dla mnie to sens życia...

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    BMW X5 4,8i ,M5 E39
    Przecież przed wyjściem z E38 wystarczy pociągnąć za wajchę zmieniającą światła na długie/krótkie i oświetlają one drogę do domu przez jakiś czas a do tego palą się wszystkie 4 klamki w drzwiach.
    X5 4,8 i , poszukiwana E38 750 V12

Uprawnienia umieszczania postów