Poka¿ wyniki od 1 do 3 z 3

W±tek: Problem z ogrzewaniem

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Nastêpny post Nastêpny post
    Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Aug 2010
    BMW
    E38 728i '99
    Sk±d
    Kêdzierzyn-Ko¼le

Angry Problem z ogrzewaniem

Witam, mam ma³y problem z ogrzewaniem w samochodzie... zacznê mo¿e od tego, ¿e na "auto" nigdy nie schodzi na mniej ni¿ 5 belek si³y nawiewu! Jak ustawiê max temp i nawiew to leci letnie powietrzem nigdy gor±ce. Przy "auto" na 2 strefy, mam u kierowcy saune w nogach i tylko w nogach, a u pasa¿era letnio-ch³odne! W tych mrozach na trasie zamarza³a mi szyba bo nawet max na szybê nie dawa³ odpowiedniego ciep³a! Do tego czasami piszcz± mi jakby wentylatorki od nawiewów. P³yn mam w normie, czy symptomy wskazuj± na elektrozawory?

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Oct 2008
    BMW
    e38 m52 + LPG
    Sk±d
    Jastrzêbie Zdrój
    Kolego, jak najbardziej elektrozawory, postaraj siê jeszcze z odpowietrzaniem uk³adu..
    Bia³y

Leszek VIP Vip Awatar siudema
    Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    by³o e32 m30b35 II89r bêdzie ...?
    Sk±d
    Trzebnica -DeTRoit
    Witam
    Tak jak pisze bia³ydaro ,to na 99% s± winne elektrozawory ,sprawd¼ wê¿e wychodz±ce jak± maj± temperaturê przy w³±czonym ogrzewaniu ,z mojego do¶wiadczenia po Twoim opisie, wychodzi na to ¿e EZ s± zabite jakim¶ ,,cudownym ¶rodkiem,, do uszczelniania uk³adu ,w dziale ,,instrukcje schematy,, masz fotorelacjê z naprawy el.zaw.
    http://7er.pl/showthread.php/12849-mechanika-Naprawa-elektrozawor%C3%B3w-e38-e39-(foto-relacja-z-o
    Ostatnio edytowane przez siudema ; 06-12-2010 o 16:40
    Lepiej straciæ sekundê w ¿yciu , jak ¿ycie w ci±gu sekundy

http://dachy-trzcinowe.pl/

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •