-
Zaawansowany U¿ytkownik
[QUOTE=_micha¶_;206963]co do bialego kolego to byc moze padalo wtedy u nas jak pisalem, rowniez przy odsniezaniu auta moglem cos wciagnac niechcacy ;). widzisz wywalenie katow niz jezdzenie na zapchanych i owszem bedzie rozwiazaniem lepszym, dziura bedzie i to wcale nie taka niezauwazalna jak mowisz, musialbys porownac do swiezego autka, podany sposob przez ciebie jest najlpeszym znanym mi sposobem ale nie zmienia to faktu ze gdybys zastosowal katalizatory sportowe bylo by lepiej.
Widzê Micha¶ ¿e masz trochê pojêcia o autkach, chêtnie spotkam siê z Tob± i obgadamy kilka spraw:)
Ja u siebie tej dziury nie widzê. Byæ mo¿e w porównaniu z nowym jest ró¿nica, ale tego siê nie dowiemy bo trudno o nowe e38:) W ka¿dym razie czasy do 100 i do 200 s± takie jak po wyj¶ciu z fabryki i zegar zamyka, z pewno¶ci± na hamowni mo¿na by czego¶ wiêcej siê dowiedzieæ, ale na to aktualnie szkoda mi kasy. Mo¿e po nowym roku.
Odezwê siê na pw to mo¿e gdzie¶ siê spotkamy, mieszkamy prawie po s±siedzku:)
PS
Mo¿na dopasowaæ katy sportowe o których piszesz do 750-tki? Gdzie mo¿na kupiæ co¶ takiego bo ja obszuka³em sporo miejsc i nikt mi nie by³ w stanie doradziæ w tym temacie. Zawsze dosta³em odno¶nik do serwisu (zbêdna rada bo wiem gdzie jest) albo proponowano jakie¶ zamienniki w±tpliwej jako¶ci, które ju¿ pozna³em wcze¶niej i wiem ¿e to nie zadzia³a. Gdyby faktycznie by³a mo¿liwo¶æ za³o¿enia katów dobrej jako¶ci w rozs±dnej cenie to pewnie bym j± rozwa¿y³.
Ostatnio edytowane przez monster_pl ; 05-12-2010 o 12:07
Powód: uzupe³nienie postu
monster_pl
Uprawnienia umieszczania postów
- Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
- Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
- Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
- Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
-
Zasady na forum