-
Początkujący Użytkownik
musisz pogmerać ręką z kombinerkami i wyczaić linki one prawdopodobnie są wpięte pod maską więc wyczujesz . następnie delikatnie pociągnij za linke jak jest w pancerzu to postaraj się go nie uszkodzić . musisz wyczuć moment naciągani i maska powinna odskoczyć .
-
Początkujący Użytkownik
Juz nie pamietam jak bylo u mnie ale jak stoisz na wprost maski to prawy zamek od tego zamka idzie linka do drugiego ale jak pociagasz za prawy to i lewy poinno otwierac .
-
Zaawansowany Użytkownik
ale linke widac tylko jedna ze strony pasażera od kierwcy nie ma dostepu do linka a tam wlasnie trzyma zatrzask co ja mam zrobic?
-
Zaawansowany Użytkownik
no tak pociaglem i linka ktora idzie do strony pasazera wyskoczyla i jest luzna i trzyma tylko ta druga str
-
Początkujący Użytkownik
musi być poszukaj , spróbuj jeszcze srubokretem w zamek moze podniesiesz sprezyne i odskoczy
ale poszukaj dobrze tej linki ona musi tam byc .
-
Zaawansowany Użytkownik
tylko ktory zamek o ktorym mowisz zamku ?
-
Zaawansowany Użytkownik
linka jest tylko jedna dostepna ktora juz mi wyskoczyla gdzie jest ta druga w którym miejscu?
-
Początkujący Użytkownik
to znajdz ta napiętą i zrob tak zeby wyskoczyla , natomiast musisz teraz sie dobrze przyjrzec jak zapiac tamta drugą , troche sie pomeczysz bo tez tak mialem , najlepiej wez kogos do pomocy bo naciagnac linke nie tak latwo chyba ze jak maske otworzysz to wtedy ok , mozesz rozpiac linke blizej kabiny i wtedy bedzie prosto poskladac .
-
Początkujący Użytkownik
jest jedna główna linka prowadząca do zamka prawego ( jak patrzysz na maske ) druga ta luzna jest od 1 do 2 zamka poprowadzona . musisz znalezc ta pierwsza , i nic na sile i bez nerwów bo tylko pourywasz.
-
Zaawansowany Użytkownik
ale mowie ci ze nie ma do niej dostepu
Uprawnienia umieszczania postów