Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
1 co zrobie to wymiana tego wtrysku bo szkoda żeby tłok wypaliło, a jeśli chodzi o pompe to szukałem i jej nigdzie nie widać;/
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
to nie jest ta pompa z baku,tą którą szukam jest gdzieś po stroni kierowcy pod podłogą...
Henry Ford
Henry Ford
gdzie ta pompa się znajduje ?? Bo pewnie u mnie to się sypie??
http://bmwfans.info/parts/catalog/E3...bon_container/
Niestety diesle maja to do siebie, ze maja duze przebiegi. Nawet lancuszki nie wytrzymuja... Autka sprowadzne do nas maja po korekcie 220 tys , bo tak dobrze wyglada.... Ale faktycznie auto majace 10 lat (rocznik 2000) ma co najmniej 400 tys kiolmetrow, 600 tys. tez jest do zaakceptowania. Moja 730 w benzynie to kolo 350 tys, z 96. Diesle sa kupowane do jazdy, a nie jako drugi czy 4 samochod. Czasami sie dziwie, ze ktos wierzy, ze auto z 2004 ma 120 tys, czy 160 tys. Czy w Niemczech ludzie nie licza, jakie sa koszty? Wrecz przeciwnie, dochodza im jeszcze podatki, i bardzo starannie obliczaja, na co ich stac. Poniewaz BMW sa traktowane jako niezawodne auta, sa mocno wkorzystywane, i maja duze przebiegi. Stad wiele niespodzianek wynikajacych ze zuzycia elementow osprzetu silnika, czy wtryskow, pompy, i podobnych. Dlatego tez mamy dosyc wysokie koszty urzymania takiego autka. ...
Wojtek
wojtas nie odbiegaj od tematu i apropos mój sprawdzałem i ma przebiegu 277tkm i jest prawdziwy.
Ale pompa widmo nadal poszukiwana.