Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 47

Wątek: e38 RZĄDZI!!!!!! 728I '97 WITA WSZYSTKICH OFICJALNIE

Doświadczony Użytkownik Awatar dorka
    BMW
    E32 750i
    Cześć hugosławek ;)

Cytat Zamieszczone przez szajba777 Zobacz posta
    Panowie każdy silnik jest dobry , jeden woli córkę drugi teściową :)
    Mądrze prawisz kolego szajba polać Tobie dobrego browarka :D
    Nanosekunda: czas jaki upływa między zmianą światła na zielone, a wściekłym zatrąbieniem na ciebie przez kierowcę z tyłu.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    730D
    witam i ja
    730

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    witamy :) wszystko co BMW jest dobre.. :)

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

Vip Vip Awatar hugoslawek
    BMW
    e38, 728i, manual, shadow line, 97' XI

e30 vs e38

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    735
    Witam kolege pozdrawiam
    MIGL@NC

Banned
    BMW
    E38 4.4 97' i E38 750iL 98' INDIVIDUAL
    Dla mnie kolejna bezsensowna przepychanka . PB vs ROPNIAK.... Tak czy inaczej ropniak zawsze jest słabszy od porównywalnej benzyny i każdy o tym wie. Dla mnie to trzeba mieć jakiś problem z głową żeby szukać tu jakiegoś problemu. Poza tym E38 to nie rajdówka więc o co ta dyskusja. Przypominam też, że serwis diesla dużo droższy, a spalania diesla w E38 wcale nie jest zachwycające. Najlepsze było porównanie ropy w E60, do benz. w E38, uśmiałem się jak nigdy. Dźwięk w serii też cieniutki, w porównaniu z V8, czy V12. Spodobało mi się określenie, z dźwiękiem przy wyprzedzaniu "czołg".... ja zwykle wole określenie traktor, ale to też mi się podoba i podkupię. Szkoda że już skończyli się koledzy licytować, o oszczędności związane z jazdą na ropę, a pamiętam jeszcze kilka miesięcy temu, przy okazji takich tematów, był szał na oszczędność.... macie swoją oszczędność przy obecnych cenach ropy :P

Sorry kolego że zaśmieciłem Ci temat, ale drażnią mnie te dyskusje, im dłużej tu jestem, tym bardziej mnie to doprowadza do szału. Co szybsze, od czego, 740d "mocniejsze" od 740i itd... to już tyle razy było wałkowane, że powinno się za to sadzić bany, albo przynajmniej ostrzeżenia...

A co do Twojej 2.8... mi się osobiście bardzo podoba. Też mnie nosi na czarne atrapy i chyba sobie takie wreszcie sprawię. Ogólnie naprawdę ładnie się prezentuje, szkoda że zdjęć ze środka nie dałeś, ale zakładam że wyposażenie będzie też miała ciekawe. Co do jednostki pod maską... Według mnie wystarczająca na miasto, a i po co w sumie więcej. Sam mam 4.4 i rzadko wykorzystuje jego pełną moc. Sylwekk jeździ 725tds i chyba na ma na forum kogoś kto widział to auto i nie zazdrości, nawet jak jeździ V8, czy V12. Jakoś przy temacie jego 7er nikt nie dyskutuje na temat mocy i osiągów, a wszystkim się podoba.

Poza tym jak Ci kolego zabraknie pod pedałem mocy, to zawsze możesz kupić 4.4, czy 5.4 i będą dwie ;) .... a jak kupisz B12 to wszystkim kopara opadnie i nikt nie będzie dyskutował na temat mocy :P

Pozdrawiam i niech służy jak najlepiej!
    Ostatnio edytowane przez ginspirations ; 04-12-2010 o 09:51

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Przepraszam ale muszę skomentować pierwszą cześć wypowiedz : :hah: widać od razu ze kolega pisze z tego co gdzieś poczytał ...

pozdr

Witam cię kolego. Trochę późno odpisuję ale było warto ;D. Zabawa w temacie niezła i komentarze bezcenne ;).
    Jeśli chodzi o cichość 728 to w E32 730i V8 (na wolnych obrotach) też się z takim czymś spotkałem.
    Kolego fajne foto z uśmiechniętym właścicielem i widzę że poczucie humor masz :D. Witam serdecznie jeszcze raz.
    Co do motorku to jak ci mało to sobie dokup drugą (najlepiej 750 i miejmy to już z głowy :p ) albo zamień na diesla :D.

Początkujący Użytkownik Awatar klimas70
    BMW
    E38 730d
    Pozdrawiam. Również uważam że dyskusja jest nie potrzebna ale spróbował bym się z kolegą gdzieś na lotnisku, tak dla checy;) gratuluje auta
    klims

Vip Vip Awatar Wiesław
    BMW
    E 38 740d
    jasne że dyskusja nie potrzebna Buma to Buma nie ważne co jest w środku.... ale to nowy zaczął.. i się narobiło.. zupełnie nie potrzebnie - przyznaję ! Dobrze Ci kolego z oczu patrzy przez szybę 7er - mnie to wystarczy ...czuj się jak u siebie!

Uprawnienia umieszczania postów