Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Upierdliwe pytanie, kupno 7er.

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Temat został odblokowany,ponieważ spełniłeś regulamin,ale za czym zadasz pytanie, proszę użyj wyszukiwarki,bo tego typu pytań było mnóstwo,zadałeś pytanie o łańcuch rozrządu, zawieszenie, a zaraz postawisz pytanie który silnik lepszy i ile pali,a czy wybrać automat czy szukać manual. Pozdrawiam

BMW RuLeZ Mod Awatar Bezi
    BMW
    BMW G11 740xD , BMW e46 325CI Cabrio
    Cytat Zamieszczone przez komando Zobacz posta
    a czy wybrać automat czy szukać manual.
    Wiesiu w e65 były tylko automaty jakby co :)
    Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."

Początkujący Użytkownik
    BMW
    w planach
    Temat został odblokowany,ponieważ spełniłeś regulamin,ale za czym zadasz pytanie, proszę użyj wyszukiwarki,bo tego typu pytań było mnóstwo,zadałeś pytanie o łańcuch rozrządu, zawieszenie, a zaraz postawisz pytanie który silnik lepszy i ile pali,a czy wybrać automat czy szukać manual. Pozdrawiam
    Wnikliwiej czytając doszedłbyś do wniosku, że motor mam już upatrzony.
    A ja kolegę zapraszam do Działu 'Przedstaw się", póki co blokuje temat.
    Temat "Skalny Wita" stworzony o godzinie 13:01, temat w którym piszę - 13:20. Btw. ktoś tutaj nie wie, że jest blokada zakładania tematów dopóki ktoś się nie przywita ;)
    Nie złośliwość, a fakty. Ok, poszukam odpowiedzi- choć godzinę siedziałem i czytałem.

Uprawnienia umieszczania postów