Pokaż wyniki od 1 do 10 z 44

Wątek: WAZNE probelm z otworzeniem drzwi:(

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik Awatar malet7
    BMW
    e65
    Cytat Zamieszczone przez krzysparco Zobacz posta
    a to konserwacja dokladnie czego ma byc zrobiona co tam sie zawiesza?? bo ja konserwacje bede dokladna robil w styczniu albo cos kolo tego??
    Cięgno zamarza i spada z uchwytu klamki.
    Wczoraj wchodziłem i wychodziłem z auta drzwiami pasażera. Odmrażanie w tym przypadku nie pomaga.

Wydaje mi się, że chodzi o część nr 11,

http://www.realoem.com/bmw/showparts...26&hg=41&fg=40

ale nie jestem pewien bo jeszcze nie rozbierałem tego wszystkiego. Na razie zamek mam sprawny -> dzięki ELVIS.

---EDIT---

No i lipa, wychodzę z domu ucieszony, że wejdę normalnie do auta otwieram drzwi, chwytam za klamkę i .... wszystkie inne drzwi razem normalnie się otwierają, nawet zbyt nie przymarzły. Zamek znowu odmówił posłuszeństwa, tak jak mówił ELVIS, że niedługo znowu może się tak stać. Będę musiał rozebrać drzwi i zrobić to do porządku.
    Nie wiem kiedy się za to zabiorę ze względu na pogodę <nerwus> także przy wchodzeniu i wychodzeniu z auta będę miał małą gimnastykę
    Ostatnio edytowane przez malet7 ; 01-12-2010 o 07:34
    ...z pasji do samochodów, z miłości do BMW...

Vip Vip Awatar ELVIS
    BMW
    BRAK
    Tutaj kompletnie o coś innego chodzi , przymarzanie drzwi to jedno i nie ma z tym problemu ,a awaria jaka miał malet jest z innej przyczyny ,bolączki e 38 ( korozja ramienia w zamku) . Jak znajde foty to zapodam temat ja drzwi bezusterkowo otwierać ,żeby tapicerki nie targać:)

p.s. malet znowu flacha ,nie powiem żebym sie martwił :D

Uprawnienia umieszczania postów