Ta zdecydowanie fajniejsza i oceniając na wyczucie, skłaniałaby się w kierunku stawianych przez ciebie wymagań, czyż nie?
http://otomoto.pl/bmw-740-indwidual-...C16420164.html
Ta zdecydowanie fajniejsza i oceniając na wyczucie, skłaniałaby się w kierunku stawianych przez ciebie wymagań, czyż nie?
http://otomoto.pl/bmw-740-indwidual-...C16420164.html
Czarne e32 w benzynie!
Owszem Sz4lony zgodzę się z Tobą ,że jest dużo ładniejsza od V12 , ale zastanawia mnie dlaczego ona nie ma spryskiwaczy xenonów i halogenów? Pakiet satin chrom obejmuje tylko zderzaki i drzwi natomiast chrom jest wokół szyb bocznych. Jest to wersja indywidual jak pisze sprzedawca więc być może jest to opcja ale czekam na Twoją ocenę Sz4lony :)
Może dlatego że brak w niej fabrycznych xenonów? ;)
Wydaje się że listwy wokół zderzaków i drzwi są polakierowane w kolor auta, z opcją "Satin Chrome" nie będą miały wtedy wiele wspólnego.
Wątpliwości rozwieje VIN decode, jeśli ktoś jest na kupnie to chyba warto rozkodować.
Czarne e32 w benzynie!
Nie mam pewności jaki pasek masz na myśli?
Listwy zderzaków Shadowline raczej nie błyszczą się tak jak te ze zdjęć tej 740i.
Nie mam doświadczenia z malowaniem listew. Zdjąłem cały komplet Shadowline z 750i i nie przewiduję wracania do tego set-upu.
Teraz ma go na swoim aucie ktoś z forumowiczy, tyle że nie pamiętam kto. Może Skalpel? Nie wiem.
Tak czy inaczej malowane listwy to nie to, odpowiedni wygląd ma tylko oryginał, a jak wiadomo o niego trudno.
Ostatnio edytowane przez sz4l0ny ; 30-11-2010 o 15:09
Czarne e32 w benzynie!
VIN POJAZDU : ....DD59167
Porównaj listwy shadow i chrom z drzwi, chromowe mają wyżłobienie na chrom od góry-shadow nie ma.
Też nie mam doświadczenia w malowaniu listw zewnętrznych ale podobno to cykliczna robota... Zeleży od malarza jak częsta.. Zwykły śmiertelnik może nie poznać ,że były malowane.. My to zobaczymy.. Wole shadow i do mojego auta bardziej będzie pasował , ale chrom też ma swój urok w całkowitej serii..
Ostatnio edytowane przez Z00FY ; 09-12-2010 o 10:18