Sorry Hrabia, ale chyba przeginasz. Najpierw my piszemy że mamy E34 i E36, a po chwili Ty nazywasz posiadaczy tych fajnych zresztą aut burakami i wieśniakami.Zamieszczone przez hrabia81
Mnie też :PZamieszczone przez hrabia81
Sorry Hrabia, ale chyba przeginasz. Najpierw my piszemy że mamy E34 i E36, a po chwili Ty nazywasz posiadaczy tych fajnych zresztą aut burakami i wieśniakami.Zamieszczone przez hrabia81
Mnie też :PZamieszczone przez hrabia81
uwazajcie hrabia jezdzi na benzyne jest cool
A wy my to same bucole ;)
Poczwórnym :]Zamieszczone przez Anatol
A czemu nie?? Trafił się tak zadbany egzemplarz ze żal było go przepuścić, a ja niestety nie mogę sobie pozwolić na pół roku bez auta. Potrzebowałem auta szybko, bo służy mi do pracy. Dla uściślenia- nie jest to auto za 8 tys. Kosztowało mnie ponad 2 razy tyle, jest z '96 roku i naprawdę warto było je kupić! Aha i nie ma gazu i mieć nie będzie! Ok 3 to nie 7, ale pozostaje wierny marce. Następne już tylko 7!Zamieszczone przez Sebol
Żółw się rusza...
nie no cos ty nie mam nic przeciwko 3 tylko ze wiesz piszesz ze szukales 7 ja bym tam szukal do bolu:)
Niestety- praca wymaga ode mnie auta :( Ale cóż- kolejne będzie e38! A moim marzeniem jest mieć e32 i e38- ale nie mam miejsca na tyle aut, no i dwie 7ki bym mnie chyba pożarły finansowo :D
Żółw się rusza...
:hah: :hah: :hah: jak dzieci. ;D ;D czy ja napisalem ze wszyscy ktorzy jezdza e-36 i e-34 to buraki? sam mialem e-34 i gdyby nie to ze podczas sprzedazy nadawala sie na zlom (a facet ktory ja kupowal byl zadowolony ze trafia mu sie okazja) to bym jej nie sprzedal. kiedys wrzuce fotki.
P.P.K.K