Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: [inny] [e36] Witam

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E46 328Ci
    Cytat Zamieszczone przez hrabia81
    czarny zle mnie zrozumiales. nie chodzilo mi o to ze e-36 jest gorsze tylko o to ze duzo burakow przesiadlo sie z malucha na poloneza a puzniej na bmw e -36 i e-34 zapomnialbym o oplu calibrze. (zastanawiam sie co bedzie nastepnym hitem na wsi? ;) ) ogolnie to kazde bmw jest ladne i ma swoj urok. i nie jest tak ze mam e-38 i czuje sie lepszy. (wiem tylko ze jezdze najbardziej udanym modelem bmw ktory dobrze wyglada i jeszcze lepiej zapier..la). wkur..a mnie tylko to ze jak ktos kupi bmw to juz mysli ze jest niewiadomo jakim kozakiem a najczesciej zdaza sie to u posiadaczy beemek do 8000zl.
    Sorry Hrabia, ale chyba przeginasz. Najpierw my piszemy że mamy E34 i E36, a po chwili Ty nazywasz posiadaczy tych fajnych zresztą aut burakami i wieśniakami.

Cytat Zamieszczone przez hrabia81
    wkur..a mnie tylko to ze jak ktos kupi bmw to juz mysli ze jest niewiadomo jakim kozakiem
    Mnie też :P

Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    Ja posiadając 2 x e34 i 2 x e21 też jestem bucolem i burakiem ???

uwazajcie hrabia jezdzi na benzyne jest cool

A wy my to same bucole ;)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E46 328Ci
    Cytat Zamieszczone przez Anatol
    Ja posiadając 2 x e34 i 2 x e21 też jestem bucolem i burakiem ???
    Poczwórnym :]

Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    O żesz to ja kwadrofonicznym burkiem jestem ....ehhh to nie pozostaje nic innego jak naklejke zrobić na wszystkie auta.......

Cytat Zamieszczone przez Sebol
    ja tam nie wiem moje malenstwo szukalem ponad pol roku i szukac 7 a kupic hmmm 3.... :x
    A czemu nie?? Trafił się tak zadbany egzemplarz ze żal było go przepuścić, a ja niestety nie mogę sobie pozwolić na pół roku bez auta. Potrzebowałem auta szybko, bo służy mi do pracy. Dla uściślenia- nie jest to auto za 8 tys. Kosztowało mnie ponad 2 razy tyle, jest z '96 roku i naprawdę warto było je kupić! Aha i nie ma gazu i mieć nie będzie! Ok 3 to nie 7, ale pozostaje wierny marce. Następne już tylko 7!
    Żółw się rusza...

Zaawansowany Użytkownik Awatar Sebol
    BMW
    e60
    nie no cos ty nie mam nic przeciwko 3 tylko ze wiesz piszesz ze szukales 7 ja bym tam szukal do bolu:)

Niestety- praca wymaga ode mnie auta :( Ale cóż- kolejne będzie e38! A moim marzeniem jest mieć e32 i e38- ale nie mam miejsca na tyle aut, no i dwie 7ki bym mnie chyba pożarły finansowo :D
    Żółw się rusza...

Zaawansowany Użytkownik Awatar hrabia81
    BMW
    Chwilowo brak
    :hah: :hah: :hah: jak dzieci. ;D ;D czy ja napisalem ze wszyscy ktorzy jezdza e-36 i e-34 to buraki? sam mialem e-34 i gdyby nie to ze podczas sprzedazy nadawala sie na zlom (a facet ktory ja kupowal byl zadowolony ze trafia mu sie okazja) to bym jej nie sprzedal. kiedys wrzuce fotki.
    P.P.K.K

Uprawnienia umieszczania postów