wszystko prawda jak bum cyk cyk :D wiêc nie wiem dlaczego o ma³o co nie spad³es z krzes³a ?? Zazdro¶cisz mi kontuzji i chcesz miec cos skrêcone :D
wszystko prawda jak bum cyk cyk :D wiêc nie wiem dlaczego o ma³o co nie spad³es z krzes³a ?? Zazdro¶cisz mi kontuzji i chcesz miec cos skrêcone :D
Nanosekunda: czas jaki up³ywa miêdzy zmian± ¶wiat³a na zielone, a w¶ciek³ym zatr±bieniem na ciebie przez kierowcê z ty³u.
buahahahah ¿ebym ja ci czegos nie skrêci³ czasem - kaleko jedna - wracaj do formy Doloresss
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW G£ÓWNYCH !!!
Strachy na lachy ADASIO :D
Przez ten ca³y ambaras zapomnia³am dodac ¿e Thomsen1
- Thomsenowa1 (Monika) by³o mi³o Was poznaæ i super ¿e przyjechali¶cie w tak± pogodê ;)
Nanosekunda: czas jaki up³ywa miêdzy zmian± ¶wiat³a na zielone, a w¶ciek³ym zatr±bieniem na ciebie przez kierowcê z ty³u.
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW G£ÓWNYCH !!!
No to ³adnie ADASIOale racja kelnereczka by³a super :D No i powód s³uszny kapi±cej sliny :D :D
No tak by³o super i zdjêcia super. Wojtek Adam chyba trochê ciê zawstydzi³ swoimi zdjêciami bo o filmiku nie wspomnê, a jaj jaj, musisz zabieraæ aparat na spoty, i tu powinny byæ bu¼ki z u¶miechami ale jeszcze nie wiem jak to zrobiæ o i znowu bu¼ka.
Hejka,
Thomsen1 i Thomsenowa (;-)) równie¿ przy³±czaj± siê do podziêkowañ za niesamowicie mi³e popo³udnie. Wielki szacun dla wszystkich za super klimat ;). Pozdrawiamy i do nastêpnego spota:)
Zdjêcia i filmiki rewelacja:)
Bêdziesz Mia³ W_ _ _ _ _ _ e
J tez dziekuje za super spota ,Thomsen nas zniszczy³ na krêglach , ma zakaz grania na nast spocie :)
Malet7 - dobry filmik
"Podróby" w tle :] :] - dla wtajemniczonych
Pewno¶æ na ka¿dym kilometrze ...