nie, hmmm, a skąd wiesz jakie myśli mieli inni :D
nie, hmmm, a skąd wiesz jakie myśli mieli inni :D
no hm tego tam i owego to było widać i słychać o czym myśleli :D :D Nie ma jak spotkac się z ekipą to wszystko w talerzu bedzie miało okreslenie :D
Nanosekunda: czas jaki upływa między zmianą światła na zielone, a wściekłym zatrąbieniem na ciebie przez kierowcę z tyłu.
a ja dalem d*py bo nie zalatwilem zimowek na czas......
Na letnich miał byś ciężko bo warunki były trudne.
czyli nie jestescie zli?? :) hehe no ja po tym jak skasowalem 540i boje sie jezdzic na nieodpowiednich oponach....
royal My źli ??????? Co Ty absolutnie :D Jak sie spotkamy to masz tylko w kulane nic więcej :D .Mało tego kare poniesiesz surową :D W dyby będziesz wsadzony i pasichem po gołej .......... :D No i na koniec żeby dobrze ci się wspominało spotkanie z nami kurka wodna :D :D http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...ed=0CBwQ9QEwAQ
Nanosekunda: czas jaki upływa między zmianą światła na zielone, a wściekłym zatrąbieniem na ciebie przez kierowcę z tyłu.
Dorka, nie płosz userów bo sama na spoty będziesz jeździć ;D.
E tam joe ja nie płosze ale ciekawośc będzie przyciagac jak te kary bedą wyglądać :D :D