Lampy po FL są zupełnie inne i troszke gratów potrzeba plus błotniki bo mniejsze kierunki tył pasi ,ale dochodza do tego progi po FL-u...
Żeby zamontować lampy po lifcie musisz zmieniać lub przerabiać przednie błotniki. Co do lamp z tyłu to przed jak i po są takie same -chodzi o kształ i mocowanie- więc możesz wymienić na kryształki. Co do białych kierunków to czy ja wiem czy to taki zły ruch.?
Są rózne kierunki - dymione, białe, kryształki można powybierać ;)
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
Ja akurat bede niszczył auto dla "głupich" lamp :D
A co do Twojego auta to dałbym dymione kierunki na przód a na tył kryształki z białym kierunkiem. I auto będzie o jakieś 5 lat młodsze-zobaczysz
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
Dokładnie zgadzam się z Evanem, a i samo zniszczenie przodu też dodaje smaku ale musisz porównać sam wpadnij na zlocik do Zabrza to będziesz mógł różne konfiguracje zobaczyć na żywo nic tego nie zastąpi żadna fota czy rada ;) ...Zamieszczone przez EVAN
Dreams from Dreams - 7er...
Jak nie chcesz niszczyć auta dla głupich lamp, a chcesz mieć e38 po lifcie to mam taki pomysł :
krok 1 - sprzedaj swoją becie przedliftową;
krok 2 - kup kolejną becie poliftową.
:D
Juz mówiłem ale nie nie bezposrednio. dymiony kierunek na przód biały z tyłu i juz bedzie dobrze..napewno lepiej ;) drugi link znacznie lepszy.. dobrze ze Ci sie troche gust naprostowal ;)
A ja wsadziłbym te pierwsze i kryształki na tył i będzie dużo lepiej wyglądać napewno...
Te drugie bardziej do e32 pasują... ;)
Dreams from Dreams - 7er...
hahhahahah haha nio mam takie hahaZamieszczone przez Pablo_gl
ja tam wsadzilem dymione do przodu i krsyztalki do tylu i moim zdanie osobistym nie piec lat my ubylo tylko 7 haha ale na powaznie to strasznie sie zmienia wyglad jak znika pomoranczowe zprzodu i jak krysztalki wchodza na tyl. zastanow sie wiec dla mnie ten ruch byl zdecydownie najlepszy poniewaz wole inwestowac pieniazki w tech stan autka i w jego wnetrze niz w przerobki i tak kazdy z was pozna przerobke na fl wiec po co to, a autko po zmianie kierunkow i lampek naprawde mlodnieje.