Pokaż wyniki od 1 do 10 z 53

Wątek: BMW E38 740D Padła skrzynia ???

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    ex e38 750 [m73n] 2000r.
    Cytat Zamieszczone przez dOOm_PL Zobacz posta
    No jak najbardziej cie popieram w kwestii mechaników od skrzyni... Każdy chce coś wyłudzić bo widzą, że komuś zależy na samochodzie.
    Ale 6500 to trochę za dożo jak za skrzynie:) Nawet jak dla mnie:) Bo w tej cenie mam 4 w Polsce i gdyby nawet zmieniać co rok to 4 lata murowane;) A zmienić mogę sam;P A może akurat trafię na jakaś "sprawna w 100%" xD
    Daj spokój doom, kosztowało ile kosztowało i mam 100% pewności że wszystko jest tak jak być powinno. Do Twojego samochodu są tańsze skrzynie i jest ich więcej (masz 740). Do mojego w Polsce ciężko dostać bo jest ich mało. Za swoją skrzynkę zapłaciłem ok. 800 zł drożej niż w Polsce, a nawet gdyby u nas kosztowała 50% ceny to i tak bym nie kupił. Tutaj jak coś idzie do rozbiórki to nadaje się tylko do huty. A zapewnienia sprzedawców to sobie można potraktować jako żart.

Teraz kolego Cichy wiele nie zrobisz. Albo będzie działać albo nie. Co Ci mechanik powie to i tak to przyjmiesz, bo nie masz o tym pojęcia bo i po co:)
    Będziesz chciał rachunki to sądzę że ma całą stertę. Będziesz chciał stare części zobaczyć to pokaże Ci cały karton:) Tylko skąd będziesz wiedział że to z Twojego samochodu czy czegoś innego? Nie masz możliwości skontrolowania mechanika i sprawdzenia co tam faktycznie zrobił. Jedynie, tak jak pisałem wcześniej, sprawdzisz czy działa poprawnie. Jeżeli nie, to do poprawy aż do skutku. Cała reszta to niepotrzebne bicie piany i nic nie wskórasz. Ale mam nadzieję że będzie dobrze:)
    Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez monster_pl ; 12-12-2010 o 20:45 Powód: poprawne zredagowanie
    monster_pl

Uprawnienia umieszczania postów