Ja nie mam zdania co to tego typu wynalazków (jedni chwala inni ganią) - nie mam doświadczenia z tego typu produktem
ale nie nalał bym tego do swojego auta żeby sprawdzić działanie - za drogie moga byc tego skutki
super sprawa- jestem jak ZA
sciema zeby wyciagnac kase
nie mam zdania
olej zalecany przez producenta to jedyna wlasciwa opcja
Ja nie mam zdania co to tego typu wynalazków (jedni chwala inni ganią) - nie mam doświadczenia z tego typu produktem
ale nie nalał bym tego do swojego auta żeby sprawdzić działanie - za drogie moga byc tego skutki
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Panowie, jak dzieci :P
Nie wiecie że nawet w TVN można sobie wykupić taką super reklamę?
A o to co pozostaje po cudownych uszlachetniaczach w silniku:
Zdjęcia mojego autorstwa, mojego silnika. Co prawda faktem jest że nie wiem co było nalane do silnika. Spuszczony olej był czarny jak smoła, ale mimo wszystko rzadki.
A moje zdanie jest takie, że jeżeli mamy silnik w dobrej kondycji, broń boże nie stosujmy żadnych uszlachetniaczy i innych cudów! Nic to nie da, a można te pieniądze dołożyć do lepszego oleju, lub cokolwiek innego, niż na siłę próbując polepszyć coś co jest dobre :)
Kolego Rfaciu dosc mocno zbaczasz z tematu ktory nie dotyczy dzialania motodoktora z reguly zaraz po tym jak auto tym zalane zmieni wlasciciela, nie jest on uszlachetniaczem tylko "przedluzaczem agonii"
Idea tego tematu jest poparcie lub dyskwalifikacja tego specyfiku NAMACALNYMI FAKTAMI a nie biadolenie w stylu "ktos tam kiedys do zjechanego silnika zalal i silnik padl" ktory padlby pewno z 500km wczesniej :D
Modyfikator + nie jest ceramizerem.
w polowie przyszlego tygodnia ma byc u mnie klient ktory zalal to do 530d 184Ps (silnik ma zdrowy wiec nie bylo to powodowane checia przedluzenia agonii) - wypytam go o jego spostrzezenia.
Ostatnio edytowane przez BOSS ; 12-12-2010 o 17:00
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!
a co myslicie o http://www.ceramizer.pl/ bo wiadomo auto ma juz swoj przebieg itd i zastanawiam sie czy nie wlac sobie profilaktycznie ceramizera do silnika i skrzyni :)