Zobacz wyniki ankiety: Modyfikatory/uszlachetniacze co o tym sadzisz?

Głosujących
49. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • super sprawa- jestem jak ZA

11 22.45%
  • sciema zeby wyciagnac kase

12 24.49%
  • nie mam zdania

13 26.53%
  • olej zalecany przez producenta to jedyna wlasciwa opcja

13 26.53%
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Wątek: Uszlachetniacze do olejow silnikowych... co o tym myslicie?

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i
    Cytat Zamieszczone przez Rafciu Zobacz posta
    Panowie, jak dzieci :P
    Nie wiecie że nawet w TVN można sobie wykupić taką super reklamę?
    A o to co pozostaje po cudownych uszlachetniaczach w silniku:

Zdjęcia mojego autorstwa, mojego silnika. Co prawda faktem jest że nie wiem co było nalane do silnika. Spuszczony olej był czarny jak smoła, ale mimo wszystko rzadki.
    A moje zdanie jest takie, że jeżeli mamy silnik w dobrej kondycji, broń boże nie stosujmy żadnych uszlachetniaczy i innych cudów! Nic to nie da, a można te pieniądze dołożyć do lepszego oleju, lub cokolwiek innego, niż na siłę próbując polepszyć coś co jest dobre :)
    Kolego Rfaciu dosc mocno zbaczasz z tematu ktory nie dotyczy dzialania motodoktora z reguly zaraz po tym jak auto tym zalane zmieni wlasciciela, nie jest on uszlachetniaczem tylko "przedluzaczem agonii"

Idea tego tematu jest poparcie lub dyskwalifikacja tego specyfiku NAMACALNYMI FAKTAMI a nie biadolenie w stylu "ktos tam kiedys do zjechanego silnika zalal i silnik padl" ktory padlby pewno z 500km wczesniej :D
    Modyfikator + nie jest ceramizerem.

w polowie przyszlego tygodnia ma byc u mnie klient ktory zalal to do 530d 184Ps (silnik ma zdrowy wiec nie bylo to powodowane checia przedluzenia agonii) - wypytam go o jego spostrzezenia.
    Ostatnio edytowane przez BOSS ; 12-12-2010 o 17:00
    Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!

Uprawnienia umieszczania postów