Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 1 do 10 z 30

W±tek: Mo¿e kto¶ zna, mo¿e ju¿ ktos oglada³?

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Feb 2008
    BMW
    E65 745i
    Sk±d
    sieradz

Mo¿e kto¶ zna, mo¿e ju¿ ktos oglada³?

http://moto.allegro.pl/bmw-745i-idea...332050431.html
    Zna mo¿e kto¶ to auto?
    Kto¶ mo¿e je ogl±da³ od jakiego¶ czasu jest na allegro.
    Proszê o opinie

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar Supermen
    Do³±czy³
    Nov 2008
    BMW
    e38 750iL
    Sk±d
    Chojnice
    Nie wygl±da ¼le ale na zdjêciach wydaje siê jakby maska mia³a inny odcieñ.
    Prowadzenie BMW serii 7 nie sprowadza siê do jazdy do celu
    lecz jest celem samym w sobie.

https://www.facebook.com/Chojnickie-Muzeum-Motoryzacji-i-Techniki-1624705857838311/

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar Arman
    Do³±czy³
    Nov 2010
    BMW
    740d F01
    Sk±d
    Kraków
    Ju¿ przegl±da³em to autko, jeszcze jak mia³o inne zdjêcia i powiem szczerze ¿e wygl±da interesuj±co, jedynie czego mo¿na siê doczepiæ to tylko braku szyberdachu,
    ale je¶li jest w stanie idealnym, przebieg prawdziwy - tak jak pisze w aukcji, to mo¿na przymkn±æ oko na taki szczegó³.
    Ostatnio edytowane przez Arman ; 30-11-2010 o 15:30

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik Awatar piccolo
    Do³±czy³
    Jun 2010
    BMW
    BMW E38 750iL
    Sk±d
    Niemiec/Polska
    lubiê te alufelgi w e65, ³adny samochód.

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Feb 2008
    BMW
    E65 745i
    Sk±d
    sieradz
    Oj widzê, ¿e ³atwiej chyba bêdzie znale¼æ ³adn± s klasê ni¿e 745i bezwypadkow± w bogatej wersji i czarnym kolorze. ;((

Do³±czy³
    Nov 2010
    BMW
    740d F01
    Sk±d
    Kraków
    Cytat Zamieszczone przez Jarecki Zobacz posta
    Oj widzê, ¿e ³atwiej chyba bêdzie znale¼æ ³adn± s klasê ni¿e 745i bezwypadkow± w bogatej wersji i czarnym kolorze. ;((
    Ciê¿ko chyba nie tylko o 745i, jak ju¿ by³ po wypadku to dobrze byæ o tym poinformowanym przez sprzedaj±cego i jest naprawdê ró¿nica kiedy auto mia³o lekka st³uczkê a np. dachowa³ czy mia³ wypadek z tramwajem lub inny powa¿niejszy wypadek. Po prostu wzi±æ na serwis i wszystko wyjdzie w praniu.

Ciekawi mnie to 745i, za kto¶ mo¿e, ogl±da³ to autko?

http://moto.allegro.pl/czarne-bmw-7-...346120509.html

BMW RuLeZ Mod Awatar Bezi
    Do³±czy³
    Nov 2008
    BMW
    BMW G11 740xD , BMW e46 325CI Cabrio
    Sk±d
    Wrocek City
    Trzeba by siê popytaæ co za LPG jest tam wsadzone.
    Jerome Le Banner: "...W si³owni mo¿esz wypracowaæ sobie miê¶nie klatki lub miê¶nie ud. Nie mo¿esz jednak wzmocniæ swoich jaj, albo siê z nimi urodzi³e¶ albo nie..."

Do³±czy³
    Nov 2010
    BMW
    740d F01
    Sk±d
    Kraków
    Cytat Zamieszczone przez Bezi Zobacz posta
    Trzeba by siê popytaæ co za LPG jest tam wsadzone.
    Wpierw pisa³em o zdjêcia ¶rodka, to otrzyma³em w za³±czniku 3zdjêcia takie "nawet", a w odpowiedzi zapyta³em o LPG, jakiej firmy, ile litrów mie¶ci, oraz gdzie jest zainstalowana,
    ka¿dy rozs±dny zainstaluje w miejscu ko³a zapasowego (oczywiste), ale zdarza³o siê ¿e widzia³em nawet normalnie w baga¿niku wsadzone, to wola³em zapytaæ - do tej pory niestety odpowiedzi nie otrzyma³em, a pisa³em wczoraj oko³o 21ej.
    Ostatnio edytowane przez Bezi ; 30-11-2010 o 18:04 Powód: B³edy sk³adniowe.

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Feb 2008
    BMW
    E65 745i
    Sk±d
    sieradz
    Cytat Zamieszczone przez Arman Zobacz posta
    Ciê¿ko chyba nie tylko o 745i, jak ju¿ by³ po wypadku to dobrze byæ o tym poinformowanym przez sprzedaj±cego i jest naprawdê ró¿nica kiedy auto mia³o lekka st³uczkê a np. dachowa³ czy mia³ wypadek z tramwajem lub inny powa¿niejszy wypadek. Po prostu wzi±æ na serwis i wszystko wyjdzie w praniu.

Ciekawi mnie to 745i, za kto¶ mo¿e, ogl±da³ to autko?

http://moto.allegro.pl/czarne-bmw-7-...346120509.html
    Niby wszyscy p³acz± jak ciê¿ko sprzedaæ auto ;( a ja powiem inaczej jak ciê¿ko kupiæ auto!!! ;( ;( No chyba, ¿e chce siê kupiæ z³om to wybór jest ogromny lub pseudo full wersje. Ja mam okre¶lony plan przeznaczyæ na auto oko³o 50-60 ty¶ z³ ale pierwszy warunek musi byæ czarne 745i bez gazu bogata wersja nie piszê pe³na bo takiej chyba nie ma oczywi¶cie bezwypadkowa z oryginalnym przebiegiem w granicach 200 ty¶ km

Do³±czy³
    Nov 2010
    BMW
    740d F01
    Sk±d
    Kraków
    Cytat Zamieszczone przez Jarecki Zobacz posta
    Niby wszyscy p³acz± jak ciê¿ko sprzedaæ auto ;( a ja powiem inaczej jak ciê¿ko kupiæ auto!!! ;( ;( No chyba, ¿e chce siê kupiæ z³om to wybór jest ogromny lub pseudo full wersje. Ja mam okre¶lony plan przeznaczyæ na auto oko³o 50-60 ty¶ z³ ale pierwszy warunek musi byæ czarne 745i bez gazu bogata wersja nie piszê pe³na bo takiej chyba nie ma oczywi¶cie bezwypadkowa z oryginalnym przebiegiem w granicach 200 ty¶ km
    Dok³adnie, ja te¿ mam zamiar przeznaczyæ 50-60ty¶, dla mnie najwa¿niejsze ¿eby by³ bezwypadkowy, a co do przebiegu mogê nawet do 250ty¶.km zaakceptowaæ, tylko ¿eby by³ serwisowany REGULARNIE i bardzo dobrze utrzymany, a co do wyposa¿enia to musi spe³niaæ (Logic 7,doci±ganie drzwi, hydrauliczna klapa baga¿nika, wentylacja, podgrzewanie, PDC) najwa¿niejsze jak dla mnie :))

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •