Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Cb-radio

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e38 730i " angol 740

Cb-radio

Witam. Na wstępie powiem że szukałem i czytałem na forach i nic to do mnie nie mówi, a mianowicie. Idą święta i sobie pomyślałem ze fajnym prezencikiem dla brachola było by cbr. Potem tak pomyślałem, że do buni może też by mi się przydało (brat mieszka w sąsiedniej wioseczce jakieś 6km ode mnie ale jechać trzeba na około, jakieś ze 20km) Często dłubiemy przy samochodach tak że było by fajnie coś czasem pogadać na radyjku. Dobra a teraz do konkretu. Jakie radyjka, jakie anteny i jaki osprzęt?Powiem ze jak bym kupywał to sztuk dwie, tak że fajnie jak by cena była miła. Narazie myślę o < http://allegro.pl/uniden-520-xl-520x...352802219.html > Chłopaki doradźcie.

Doświadczony Użytkownik Awatar MariuszE38
    BMW
    Sprzedane
    Kolego po co zakładasz drugi taki temat??? Już co najmniej jeden jest taki.
    ex:
    E36 325 TDS AC Schnitzer (160KM, 305Nm)
    E38 728iA Shadowline Individual
    E53 X5 4,4i Sport Pack

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e38 730i " angol 740
    Wiesz co, sorka ale z iphona cieżko mi bylo co kolwiek znalezc i wyszukac :/ (jakies problemy ciagle mam z wyszukiwaniem, nic nigdy nie moge znalezc) proponujem przezucic posta w odpowiednie miejsce:) i czekam na odp

Zaawansowany Użytkownik Awatar Mat88
    BMW
    E38 728iA
    śmiało bierz, super radio, sam z niego korzystam i powiem że w połączeniu z anteną, która ma długi bat to powinno dać Ci satysfakcję z korzystania :)

Tylko nie kupuj anteny z tymi przeźroczystymi osłonami na filtr bo to jest Gó**o za 3 miechy wywalisz antenę do śmietnika bo zajdzie Ci wilgocią filtr i po antenie a więc MUKA. Kupuj zabudowane na stałe anteny z magnetyczną podstawką.

Doświadczony Użytkownik Awatar xsilver
    BMW
    m60
    Jeżeli chcesz dobry zasięg to ml-145.

Uprawnienia umieszczania postów