Panie i Panowie miejcie serca a nie kamienie! to kasa dla biednych dzieci. nie maja takich luksusów jak większość z Was. to tylko parę zł.
Jakie luksusy...Dla nas to dziwne ale co nie którzy nie mają czym stołu nakryć w św...
Znieczulica ludzka nie zna granic....Niektórzy piszą ile to oni nie ładują w auto jeżdżą na benzynie 4,4-5,4 ale już wpłacić 10-20zl ich nie stać...
Tyle ode mnie...
pozdr
Ostatnio edytowane przez Dzuda ; 04-12-2010 o 19:40
I ja dołożę swoje kilka zł. I taki mały apel do reszty, którzy nie wspomagają tej akcji – Ładujcie grube tysiące w swoje 7er’y a nie macie kilku złotych na potrzebujących? Darujcie sobie może w tym miesiącu jakiegoś "plaka" czy inny zapach do auta i wspomóżcie dzieci które nie mają takich świąt jak większość z nas...
miałem na myśli, to że niektórzy z forumowiczów maja luksusy (każdy wie o co chodzi), na które tych ludzi nie stać. dlatego warto podarować parę zł dla tych którzy tych pieniędzy najbardziej potrzebują. ale zapewne Ci co mieli i chcieli wpłacić wpłacili a reszta zwyczajnie "nie widzi tego tematu"
Koledzy koleżanki spokojnie nie ma co mówic jest jak jest kazdy jak moze to pomaga :)
Jest dobrze i tak pewnie kilka rodzin uszczesliwimy na swieta i to sie liczy. A w nastepnym roku zrobimy akcje szybciej i bedzie napewno lepiej
Witam wszystkich właśnie wróciłem z zakupów i kupiłem dwie świetne kurteczki dla dziewczynek :)
za obie kurteczki zapłaciłem 28 euro do tego znajomi dodali od siebie spodnie dla tych dziewczynek.
Jak by ktoś miał jakieś rzeczy dla chłopców to piszcie albo wysyłajcie pozdrawiam
Słuchajcie sprawdzałem dzisiaj konto i jest już 680zł :) Tylko mam problem żeby was rozpoznac i proszę o priv kto z was wpłacił a nie otrzymał pv ode mnie dzięki i pozdrawiam :)
Ostatnio edytowane przez damian23zgc ; 06-12-2010 o 19:01 Powód: zmiana kwoty