Poszło :)
tuczi dzięki ;)Zamieszczone przez tuczi77
Słuchajcie to nie jest tak że 20zł., każdy ile może niech wpłaci. Ja dałem tylko przykład może to być 10 20 30 po prostu kto ile może i chce pomóc.
Na bieżąco będę sprawdzał konto i informował ile jest już zebrane, mogę również podawać kto ile wpłacił żeby wszystko było OK.
Na NK na profilu Dolnośląskiej Szlachetnej Paczki jest link do tego wątku. Możemy wysłać jakąś fajną fotkę, którą koordynator zamieści z info o naszej pomocy ;)
Przeglądałem już trochę rodzin i myślę że np. Powiat Średzki byłby dobry, ponieważ mają dużo rodzin i jest nie daleko od nas. Myślę że z Wrocławia, Zgorzelca czy okolic dojazd jest super i w miarę blisko, co byśmy mogli razem w kilka aut dojechać :D
Poszło ;)
Nanosekunda: czas jaki upływa między zmianą światła na zielone, a wściekłym zatrąbieniem na ciebie przez kierowcę z tyłu.
Poszło:)
<<STOS>>
Poleeeeciało :)
Dzięki za tak szybką reakcję :D
Mamy już 120zł. :D !!!!!!! a jeszcze nie wszystkie wpłaty zaksięgowano. ;)
Teraz mam pytanie. Czy mam podawać kto ile wpłacił czy nie? bo nie każdy może ma na to ochotę. Ale to już Wy zdecydujcie.
Postaram się jak najczęściej informować ile już zebraliśmy
Czy był by ktoś chętny aby zawieźć taką paczkę rodzinie ???? po 12-tym grudnia już będzie można jechać więc jak ktoś by miał czas i ochotę to zapraszam. Fajnie będzie na kilka aut pojechać ;)
Pójdzie w tym tyg. Skąd byłby wyjazd i o której? Może uda się zebrać na tyle by 2 rodziny obdarować.
Ja też sie pisze na tak szczytny cel
pieniążki już poszły
No to już by było SUPER!!!!!!!!!!Zamieszczone przez rodzinabmw
Zobaczymy ile zbierzemy wtedy myślę dopiero podejmiemy decyzję.
Ja postaram się jeszcze znajomych z poza forum namówić i przy niewielkich wpłatach na dużą ilość osób można dużo zebrać i dać szczęście kilku osobą naprawdę potrzebującym.
Z opisów które czytałem są np. rodziny wielodzietne, które nie mają sprawnej kuchenki gazowej (działa JEDEN!!!!! palnik). nie mówiąc, że brakuje wszystkiego (żywności, środków czystości, pościeli, dosłownie wszystkiego).
Jestem pewny, że razem zrobimy coś naprawdę fajnego :)
Co do wyjazdu to już sprawa do omówienia na pewno znajdziemy termin co by pasował :) od 12tego praktycznie do świąt.
Można się spotkać w magazynie gdzie musimy pokazać paczkę (dostaniemy kwitek na nią, porobi się zdjęcia) i dopiero stamtąd razem pojedziemy do rodziny lub rodzin :)