Koledzy poratuje kto¶ jakimi¶ pomys³ami auto 728 95r telefon nie dzia³a wcale jak w³±cze zap³on to s³ychaæ w g³o¶nikach dzwiêk tak jak by tel siê za³±czy³ ale wyswietlacz jest ciemny wymieni³em modu³ w baga¿niku s³uchawkê i dalej lipa .
Koledzy poratuje kto¶ jakimi¶ pomys³ami auto 728 95r telefon nie dzia³a wcale jak w³±cze zap³on to s³ychaæ w g³o¶nikach dzwiêk tak jak by tel siê za³±czy³ ale wyswietlacz jest ciemny wymieni³em modu³ w baga¿niku s³uchawkê i dalej lipa .
Przestaw pod³okietnik maks do przodu, podnie¶ czarn± klapkê maskuj±c±, odkrêæ dwie ¶ruby poczym przesuwajaæ ca³o¶æ w przód wyjmij ca³y pod³okietnik. Wypnij od spodu wtyczkê z plastikowej puszeczki i w jej miejsce wepnij siê wtyczk± bezpo¶rednio z s³uchawki telefonu i wtedy sprawd¼ czy dzia³a. Pozdrawiam
Dziêki kolego SkeYT ale ogarno³em temat mo¿na zamkn±æ 2 dni walki od rana do 2-3 w nocy z ma³ymi przerwami i fon dzia³a
mo¿esz napisaæ co by³o przyczyn± mam taki sam problem.
Po to jest to forum ¿eby pisaæ rozwi±zania problemów dla innych którzy mog± mieæ podobne wiêc kolego shampoo podziel siê swoj± wiedz± na temat rozwi±zania problemu
i po naprawie kolega ola³ nas ciep³ym moczem bo po co odpisaæ co i jak naprawi³.....jak mu siê co¶ nastêpnego zepsuje to wtedy znów bêdzie pisa³....ech :) ps. z góry przepraszam za post pod postem
Kolego SkeYT nie ola³ nie ola³ jestem kierowc± zawodowym i jestem w domu tylko na weekendy i to nie zawsze a i dostêp do neta mam rzadko w trasie jak wrucê do domu to opisze co zrobi³em i mo¿e zanim kogo¶ obrazisz pomy¶l ze nie ka¿dy jest dzieckiem neo i ci±gle siedzi przed kompem inni musz± pracowaæ na rodzinê i nie tylko (BMW) tez co¶ chce nowego co miesi±æ
Po pierwsze nie jestem dzieckiem neo jak mnie okre¶lasz a po drugie te¿ pracujê na rodzinê, aczkolwiek w domu jestem czê¶ciej. Pozatym wrócê siê pisze przez o z kresk± ;) Pozdrowionka i czekamy z niecierpliwo¶ci± na solucjê ;)